Diskuze

Krajské volby budou referendem o nové zlínské nemocnici, strany mají lídry

Ještě nikdy v historii nedoprovázelo krajské volby ve Zlínském kraji tak silné téma jako letos. Je jím nová krajská nemocnice, kterou prosazuje lidovecký hejtman Jiří Čunek. Strany a hnutí už také mají pro podzimní volby své lídry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J26i31r20i 52C89i50z

14. 6. 2020 13:24

Krajskych voleb ve Zlinskem kraji se v r.2016 zucastnilo 38,5% volicu, z tohoto poctu dostala KDU-CSL pana Cunka 22,97% hlasu, druhe ANO 15,68%, treti CSSD 12,46% atd. Predpokladam, ze k letosnim volbam prijde mnohem vice volicu a hlavni tema "Nemocnice" bude klicove pro jednotlive politicke strany. Za sebe jen konstatuji, ze pana Cunka bych nikdy nevolil. Ze Batova nemocnice neni v dobrem stavu je kazdemu jasne, ale za tento vysledek mohou predchozi hejtmani a byvale vedeni nemocnice. Zlin nutne potrebuje resit dulezitejsi veci, nez investovat miliardy do nove nemocnice. Navic stavet obrovskou nemocnici u hlavni komunikace Zlina a vedle obrovskeho nakupniho centra, tak to muze napadnout jen (doplnte si sami).

3 1
možnosti

Investice do zdravotnictví by měla mít vždy přednost.A flikovat opravy té barabizny staré nemocnice je nesmysl,který vyjde mnohem dráž než nová stavba.Jak se do něčeho kopne,tak se vynoří dalších 10 problémů a náklady pojedou jak blesk nahoru.Doufám,že místní si vyberou novou moderní nemocnici,než jezdit deset let do jiných zařízení po okolí.

5 4
možnosti
PD

Investice do zdravotnictví by měla mít přednost, ale stále platí ,,mám na to a nemám na to". V případě zlínského kraje na to prostě není.

5 0
možnosti
LS

Vizualizace jsou, jako vždy, z neskutečného idealizovaného světa. Všichni lidé jsou mladí, štíhlí a krásní (aby to nepůsobilo u nemocnice až tak hloupě, na jednom obrázku je aspoň jedna stařenka na vozíku). Nikde žádné auto. Nádherný barvotisk, jak z propagačních materiálů jedné nejmenované sekty.

9 0
možnosti
MB

Čunwk jw borec se selským rozumen ať se to někomu líbí nebo ne...nová bemocnice je potřeba jako sůl...stará baťovka to je historie....lepší postavit něco nového než neustále opravovat a investovat do starého....to ,že se na tom zase někdo zahojí je už druhá věc..

9 11
možnosti
PS

Stavit nové je zbytečnost, když se dá zrenovovat a modernizovat staré, to ví každý dobrý hospodář, který nemá bezedný měšec. A zlínský kraj si tuhle velkou investici prostě nemůže dovolit, na to není dost bohatý. Navíc jsou tady daleko důležitější investice jako třeba dopravní infrastruktura. Jsem přesvědčen, že taková velký výdaj peněz by zatížil a zabrzdil Zlínský kraj alespoň na jedno desetiletí.

10 11
možnosti