Diskuze

V Komni bude referendum i nové volby, obec rozhádala likvidace odpadů

Voliče ve slovácké obci Komňa čeká v říjnu nejspíš hned trojnásobné rozhodování. Lidé by měli hlasovat současně o nové podobě Sněmovny, místního zastupitelstva a rovněž o plánu na vznik nového energetického centra uprostřed chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je jasné, že se s likvidací odpodů musí něco udělat. Předně je nutno nebezpečné odpady snížit a vrátit se k recyklovatelným materiálům, zejména obalům z nich. A za druhé, není vhodné stavět provozovny sběru a likvidace odpodů tam, kde žijí lidé a kde je chráněné prostředí přírody a jejích zdrojů. Moderní technologie mají sloužit lidem a nikoliv zisku. Například spalovat TKO v CTZ, jak se to snaží prosadit současný starosta města je nezodpovědné.

0 0
možnosti
VJ

V13í16t 73J21ů92z31a

28. 6. 2021 20:22

Formulace, že náhradníci odmítli nabídku starostky, je podivuhodná. Jakoby v takové věci starostka měla co nabízet .... oni prostě mají nastoupit (nebo případně výslovně nebo nepřevzetím mandátu nebo nesložením slibu resignovat na mandát) na základě výsledku voleb, a ne nabídky starostky!

0 0
možnosti
JF

J35a56n 58F46o81j15t44í31k

28. 6. 2021 15:00

Tohle nějak smrdí a to tam ještě není ani ten odpad. Když slyším "znalecký posudek", tak už předem tomu nevěřím, viděl jsem už pár "znaleckých" posudku, ale závěry byly vždy vycucány z prstu, důležité bylo, že se pod ně podepsal nějaký bafuňář a shrábnul za to prachy. Bacha Komňané !!

0 1
možnosti
RN

Takoví experti z internetu všemu rozumí nejlíp, to je jasné...

0 1
možnosti
SP

Ve Zlinskem kraji zadne spalovny nejsou. Jsem zvedavy co budou delat s odpadem az bude zakazane skladkovat.

1 1
možnosti