Diskuze

Nová nemocnice ve Zlíně bude, ať ji postaví kdokoli, říká hejtman Čunek

O stavbě nové zlínské nemocnice není rozhodnuto a jednotná není ani koalice. Lidovecký hejtman Jiří Čunek to v exkluzivním rozhovoru pro MF DNES přičítá nerozhodnosti zastupitelů za ANO, hlasování podle něj odkládají i kvůli blížícím se krajským volbám.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠP

Jsem si říkala, že je dlouho ticho....

4 0
možnosti
PM

Cunek je mimo a pristi volby nevyhraje. V cele CR chybi lekari a odborny personal, na ministertsvu zdr. Jsou radi, ze vubec personalne pokryvaji nutnou zdr.peci jak u akutni mediciny, tak nasledne, o DD, pece o seniory....Navic rekl prof.Dr. Hoeschl, ze kvalitu zdravotnictvi nedelaji super nemocnice,beton a okna, ale profi a nadseny personal !!! Ten ale Cunek nema,ale protlaci high-end spital , proc ? Proc mu jde jen o mega spital ? Proc jen toto ? To neni jiny problem v ZK ?

3 1
možnosti
JP

Ano. Ale i pacienti se chteji lecit v modernich budovach a ne ve starych pokojich po peti. Castecne i moderni pracovni prostredi hraje roli pri ziskavani personalu. Proste to co pisete, neni uplne pravda. Jasny dukaz je nova moderni nemocnice v uh, kde se zvedaji vykony, i kdyz v nemocnici nedoslo k zavedeni novych metod ci k rozsireni pece.

4 1
možnosti
Foto

J14a31n 80Š85i79k

9. 8. 2019 11:42

Provinčním krajem se Zlínsko už dávno stalo a tím co se kolem nové nemocnice předvedlo, to jen utvrdilo. Nové nápady a myšlenky tu zachází na úbytě, kvůli závisti a malosti. Každý se bojí do něčeho jít a něco udělat, město je krásnou ukázkou. Mají miliónů projektů a záměrů, ale fakticky neudělali nic. Vzhledem k tomu, že na Zlínsku je největší průmyslová výroba v republice, je to nejen smutné, ale i tragické.

7 3
možnosti
Foto

J62i92r48i 32C55i86z

10. 8. 2019 12:03

Zlin potrebuje vyresit predevsim dopravu, to je nejdulezitejsi dlouhodoby problem. Je to jen vetsi vesnice s jednou hlavni cestou, jednim kostelem a par pivnicemi (+markety). Nema zadny obchvat nebo soubeznou komunikaci, ktera rozdeli dopravni napor. Z Otrokovic (hl.zst) se kodrcate do Zlina nejmin pul hodiny a ted by tam mela jeste u Malenovic stat mega nemocnice s velkym provozem? Vetsina logicky uvazujicich se zameri na to nejpodstatnejsi a pak prechazi k tem mene dulezitym problemum. Vy si taky nejdrive koupite Ferrari a pritom bydlite v kulne?

3 0
možnosti
JZ

J18a23k85u20b 32Z16a81c94h

9. 8. 2019 9:53

Už nějak zapomněl říct, že kam dojel, tak říkal polopravdy a nepravdy, oponenty okřikoval a hrubě na ně útočil, jeho fotograf si je fotil a ty si pak ještě lustroval co byli ti lidé vůbec zač (na veřejném projednávání v Kroměříži to nepřímo přiznal) když hanlivě mluvil o sestřičkách, které ho kritizovali.

Čunek je demagog co si honí ego.

9 0
možnosti
PD

Pane Jiří, nejde tak ani o to kdo, ale za co.

Celou dobu, co se řeší nemocnice nejste schopen vysvětlit financování. Pracujete pouze s virtuálními, vymyšlenými a neexistujícími penězi. Dopadlo by to tak, že vy odkráčíte do důchodu nebo věčných lovišť a tem co zůstanou zbudou jen dluhy.

8 0
možnosti
KV

No tak nic mít nebudou. To je jednoduché.

1 0
možnosti
RT

čekal jsem rozhovor a místo toho jsou to tradiční Čunčí zvratky

14 3
možnosti