Diskuze

Slušovice se rozloučily s Čubou, na pohřeb přítele dorazil i prezident

Rodina, přátelé a známí se ve Slušovicích naposledy rozloučili s Františkem Čubou. Na pohřeb bývalého předsedy slavného JZD Slušovice a donedávna také senátora přijel i prezident Miloš Zeman, který Čubu označoval za svého přítele a využíval jej jako svého zemědělského poradce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pohřeb měl podle fotek moc hezký, škoda že se toho nedožil.

0 0
možnosti

J69a68n 28M41o65l77n70á92r

4. 7. 2019 19:29

S Čubou se šel Zeman rozloučit, ale když mu zemřel osobní lékař v Číně, tak mu byl ukradený.A to lékař pečoval o Zemanovo zdraví - Zeman na jeho kašlal.

3 0
možnosti

JZD Slušovice je dodnes živým příkladem toho, že když se vám nebudou do podnikání kromě policie rsát stovky a tisíce úřadů v Praze a pak v regionu, můžete se dostat hodně vysoko.

Doba se vůbec nezměnila. Všude se čeká za razítko "dárek" a ještě do toho "myslitelé" vymýšlí, jak to těm opravdu produktivním zkomplikovat.

Slušovice vyčuhovaly příliš. Proto je závistiví srovnali do latě. Jejich potomci dnes srovnávají do latě Agrofert. Lidi, co nemají ani vlastní králíkárnu nebo záhon cibule, řvou nejvíce.

0 4
možnosti

Nesmysl, S. byly podporovány stranou i vládou.

3 1
možnosti

Komunista má pohřeb v kostele?

5 0
možnosti

P30e59t48r 64F42i27a47l20a

4. 7. 2019 12:12

Proč se divíte něčemu, co bylo na Moravě běžné i za vlády komunistů?

1 5
možnosti

Delegace z pekla: Zeman, Mynář, Veleba

8 0
možnosti
Foto

Co na to říct..?

Při vší úctě k panu Čubovi - Zeman před časem odmítl účast na pohřbu kardinála Vlka, což by mělo určitý státnický význam, ale zúčastní se pohřbu komunisty a navíc v kostele..

Zeman považoval ing. Čubu za svého přítele - otázka ovšem je, zda by František Čuba považoval za svého přítele Zemana, kdyby nebyl na sklonku života takříkajíc mimo smysly.

Od Zemana se odvrátilo spousta jeho přátel - Rychetský, Šlouf.. Zbyli jen patolízalové, a mezi ty ing. Čuba určitě nepatřil...

2 5
možnosti

Jistě, protože nebyl patolízal byl senátorem za SPO Zemanovci. Co tam máte jako další vtip? ;-D

1 0
možnosti

Staré moudro praví že o mrtvých jen dobře, takže bez komentáře.

0 0
možnosti

Upřímnou soustrast rodině p. Čuby. Ví prosím někdo, kolika pohřbů umučených, pozavíraných a zničených sedláků a jejich rodin se náš pan prezident zúčasntil? Z obrovského zemědělského potenciálu soukromého zemědělství předválečných a předúnorových let nezbylo nic a náš pan prezident svým postojem tento vývoj oslavuje. Obrovské škody a křivdy kolektivizace nejdou ničím vyčíslit a ani vyjádřit. Tak prosím, ví někdo, že náš prezident se těch tisíců okradených opravdových hospodářů zastal?

12 4
možnosti

J94i35ř57í 42R18y34s

3. 7. 2019 23:55

Pan prezident měl jít na asi 10 000 pohřbů, že, podle Vaší logiky.zdravím

1 4
možnosti

Se divím,že ho,Zemana,nechá rodina tak huntovat.Vždyť sotva stojí na nohách.

5 1
možnosti

rodina ? koho tím myslíš ? ;-D

5 0
možnosti

J63a42n 73Č38í78r16t69e16k

3. 7. 2019 21:00

Ach jo, zase se tu plive na Čubu jen špína. Prosim vás pokud si někdo chcete udělat objektivní názor na to co to bylo za člověka, tak se hlavně ptejte lidí kteří u něj pracovali nebo ho nějak znali. Nebo se aspoň podívejte na dokument ČT "Slušovický zázrak", kde se vyjadřují jeho příznivci, odpůrci, zaměstnanci, on sám, Pithart atd.

12 22
možnosti

asi stejně jako lidé z vesnice kde žije Rath, taky jim tam spoustu věcí zařídil - ale na ukor jiných a ne ze svého

29 7
možnosti