Diskuze

V domově našla kancelář ombudsmana utlumené seniory, ředitel to odmítá

Kancelář ombudsmana zjistila vážná pochybení v provozu zlínského Domova pro seniory na Burešově. Klienti údajně vykazují hodnoty podvýživy a jsou utlumení léky víc, než je potřebné. Vedení domova tvrdí, že zjednalo nápravu, pomoct má i další navýšení pracovníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně se někdo začíná zabývat tristní situací v domovech důchodců a LDN.Kontroly by měly být minimálně každý měsíc a hlavně přepadové, ne ty, které jsou už předem avizované aby se na ně mohli připravit..!

6 0
možnosti

Nenalhávejme si, že v LDN či domovech seniorů téměř kdekoliv v ČR je všechno v pořádku. Ani zdaleka není! Stát se tváří, že to nevidí, přesto v těchto zařízeních lidé přežívají, ale životem se to převážně nazvat nedá. Není to vždy vina vedení a personálu, stát musí podmínky nastavit odpovědněji a jejich plnění důsledně kontrolovat!

3 0
možnosti

Ondřeji, stejně byste musel nazvat stovky jiných podobných zařízení, o jejichž tristním stavu se decentně mlčí.

1 1
možnosti
Foto

a už měli bejt v teplákách včetně ředitele...;-€

2 2
možnosti

J13a76k87u20b 38R73o48u43s

17. 4. 2018 6:50

Tohle je naprotso běžná praxe. Všude. Nemocnice, LDNky, domovy. Každý to ví. Je zázrak najít domov, kde tohle nedělají, a ještě větší zázrak je se tam dostat. Pan ředitěl by se k tomu měl postavit čelem jako chlap, a ne trapě mlžit.

Mimochodem, jsem v šoku, že kancelář ombudsmana asi poprvé dělá něco, co skutečně roky bylo potřeba řešit. Nikdy bych nečekal, že to řeknu, ale palec nahoru a jen tak dál.

11 0
možnosti

Konečně se kancelář ombutsmana zastává lidí, kteří to potřebují.

7 0
možnosti