Diskuze

„Špuntomat“ prodává pěnu do uší pro klidný pobyt v nemocnici

V nemocnici ve Valašském Meziříčí začal fungovat „špuntomat“, který zájemcům vydává špunty do uší. Pacientům má zajistit klidný pobyt. A to nejen při nadcházejících silvestrovských oslavách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HJ

Špunty do uší z automatu ve Valašském Meziříčí jsou pro zvyšování úrovně zdravotní péče srovnatelně (ne)podstatné, jako plánované šíření vůní na chodbách v nemocnici v Uherském Hradišti8-o To se tedy máme čím chlubitRv

0 1
možnosti
JK

J39a87n 17K27o60s

13. 12. 2018 6:00

OK, ale to otoceni by melo byt za petikorunu a ne za dvacet....:-/

4 0
možnosti
JH

J45i15ř93í 36H28o38r61á97k

13. 12. 2018 5:56

Nedávno jsem ležel pár dní v teplické nemocnici na chirurgii a jeden , silně chrápající spolupacient mě k takovému automatu "vyhnal". Báječný nápad!

0 0
možnosti
Foto

Tyhle špunty fasujeme v práci a mám je i doma po noční se krásně spí...

0 0
možnosti
ZZ

Stejný špuntomat je i v menze, kam chodím. Zajímavý nápad to je. :-)

0 0
možnosti
TK

Tohle už je ve více nemocnicích. Taky preferuji ticho a klid, na druhou stranu si uvědomuji, že v některých případech spolunocležníci chtě nechtě současně fungují jako pojistka, když se někomu udělá zle a není si schopen si sám přivolat sestru. Se špunty se může stát, že si něčeho všimnete, teprve až budou dotyčného pacienta odnášet nohama napřed.. Je to takové dilema, zda mít sobecky klid, nebo být připraven pomoci.

0 1
možnosti
KB

To mate pravdu, ale ja bych dsla hodne za spunty ve chvili, kdy jsem lezela v nemocnici a na pokoj nam dali zenu, ktera neustale celou noc silne tahle opakovane (prestavka jen na nadech) rvala. Omlouvam se za ten vyraz, ale je nejbliz realite. Pokud si vzpominam, nebyla to jedna noc.

0 0
možnosti
KB

Lekarnu v nemocnici nemaji? Vzdyt v lekarne se spunty daji koupit levneji.

6 0
možnosti
PM

Tak to je asi pro "akutní" případy, že teď hned v tuto noční hodinu už je chci ;)

0 0
možnosti
EK

Klidny pobyt v.nemocnici by mely zajistit pokoje se soukromim. Idelne pro jednoho. Ne spunty. Mmch v lekarne stoji 3 kačky

15 0
možnosti
JS

Tohle by měla být samozřejmost v každé nemocnici. A klidně i zdarma. Když mohou dávat prášky na spaní, proč ne špunty, které jsou ještě levnější?!

3 0
možnosti
DK

Za dvacku?! To je ale pěkná prasárna. Špunty do uší by měly bejt v každý nemocnici na vyžádání zadamo. Dyť je jich pytel za pár korun, že se nestydíte!!

9 1
možnosti