Diskuze

Milbenkäse: podmanivou chuť dávají německému sýru roztoči

Za exotikou na talíři nemusíte nutně vyrážet až na konec světa. Sýr Milbenkäse ji nabízí jen kousek za hranicemi. Má výtečnou aromatickou chuť, jeho tradice sahá do středověku a receptura se zachovala na poslední chvíli. Hlavní roli v ní hrají živí roztoči.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Tak hlavně, že to je s příběhem;-)

0 0
možnosti
DU

tak co je to proti sýru casu marzu ve kterém jsou živý hýbající se červi a tak se i jí, tyhle malé potvory člověk alespoň nevidí ale casu marzu se vám hýbe před očima.;-D;-D

0 0
možnosti
PK

P34e43t71r 27K27o13l55á26ř

19. 8. 2019 0:06

Já si s dovolením nedám ...:-P

4 0
možnosti
JS

„důchodkyně Liesbeth Brauereová“

Pokud přechylovat, tak Brauerová, nikoli BrauerEová. Ta paní se jmenovala Liesbeth Brauer.

9 1
možnosti
JN

J97a69n 95N20o88v54á21k

18. 8. 2019 8:03

Specialitou je i vysokotucny syr, ktery se v procesu zrani vzdy po 30 dnech zavesi do poloplne zumpy. Nesmi byt vsak ponoren a zaveseni musi trvat 18 hodin.

3 3
možnosti