- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...dlouho jsem se tak nenasmál, tihle "odborníci" na všechno už asi žili v jiné republice!!
Díky moc za skvělý článek! Pan Vaněk je machr a jeho znalosti o gastronomii jsou obdivuhodné. Škoda, že v galerii není pár těch historických jídelních lístků.
Hezký rozhovor. Jen nevím, Blatacke zlato tady bylo už za komunistů? Já mám pocit že jsem ho poprvé zaregistroval až někdy v devadesátých letech
Bylo i za komančů a řekl bych, že asi byla trochu jiná receptura. Nebo ho nechávali déle zrát? Netuším. Tehdy mi chutnalo, dneska ne.
Určitě moc zajímavé, postupně se to tady zlepšuje, byť to jsou takové ostrůvky...
Mimochodem, všem doporučuji Rybí kuchařku od restauratéra Vaňhy, dá se koupit, vyšla znovu a fakt to stojí za to...
Moje prababička pracovala u Vaňhy jako vedoucí studené kuchyně
Nejlepsi je stejne dort Diplomat od pani Kejrove!
Romane, konečně zajímavý a užitečný čtení o jídle.
Parádní rozhovor plný zajímavých informací! Dekuju.
PS: P. Vaněk je mistr svyho oboru. Mám od něj pár kuchařek a všechny recepty, co jsem zatím podle nich vařila dopadly na jedničku s hvězdičkou.