Diskuze

Restaurace v Chrámu chmele zůstává opuštěná, Žatec sníží nájem na půlku

Ani ve třetím výběrovém řízení se nenašel provozovatel restaurace U Orloje s minipivovarem, která je součástí turistického komplexu Chrám chmele a piva v Žatci. Radnice nyní zvažuje, že výrazně sníží požadované nájemné, a to o polovinu na 480 tisíc korun ročně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Radnice nutně potřebuje dostat zpátky miliony, které zaplatila za to, že tento podnik desítky měsíců neplatil sociální a zfravotní pojištění za zaměstnance. A město to svou liknavostí a nedůsledností umožňovalo.

0 0
možnosti
Foto

Radní se diví, že nenašli nikoho, kdo by chtěl spáchat ekonomickou sebevraždu. Za tu dobu co je zavřeno už mohli zkusit začít to provozovat sami aby jim to došlo. Když už jsou obce co provozují sámošky a poštu, proč ne hospodu.

0 0
možnosti
VH

Jejda to je málo. 5550 lidí jednoduchou nasibilkou když tam každý nechá ,100 v průměru tak tržba 555 tis je ubohá v hlavní sezóně. Do toho bych nešla ani za nulový nájem. To je prodělečný podnik s malou návštěvností

0 0
možnosti
Foto

E21v67a 95P49á76n32e94k

7. 10. 2021 7:18

Nájemné je nesmyslné, proto nemohou nikoho najít. Restaurace je malá, respektive středně velká, 135 vnitřních míst. Při průměrných dvou špičkách a útratě na hlavu nájemné dává smysl do maximální výše 25k měsíčně. Vycházím z české klientely a průměrného měsíce. Nájemné v původní výši kolem 900k ročně je hloupost, panu znalci můžou jeho posudek reklamovat. Nemůže při takových výpočtech posudku vycházet z červencovych špiček. Nyní už nikoho neseženou, protože se připravili o podzimní sezónu, žádné vánoční večírky už nevalí, to je pasé. Nejdůležitější je září až prosinec jako celek.

0 0
možnosti
DK

restaurace dnes bude prodělečná i při nájmu za korunu ;-D

při těch šílených cenách za energie, mzdy a režie to je tak na survival přežití

2 0
možnosti
PN

Při takhle malé návštěvnosti je i půl mega ročně sebevražda....

3 0
možnosti