Diskuze

V Ústí vznikne nové ANO, na podporu svržené koalice bude demonstrace

V Ústí nad Labem vznikne v příštích dnech nová oblastní organizace ANO. O zrušení té původní rozhodlo v neděli celostátní vedení hnutí, protože několik zastupitelů ANO rozbilo koalici s PRO! Ústí a odvolalo svého primátora. Zda do nové buňky budou moci vstoupit i tito „pučisté“, zatím není jisté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je placená politika práce jako každá jiná ? Jak někteří obhájci špatnou práci placených politiků hájí. Určitě ne. Jen za státní peníze je možné přestat pracovat a převlékat kabáty. Jen za státní peníze je možné vyšachovat jedno vedení a nahradit ho vedením jiným, aniž by to mělo nějaký prokazatelný efekt. Možná už nastal čas, přenechat vedení státu odborníkům a politiku přenechat historii . . .

0 0
možnosti
AT

Pokud p.Nechybová myslí vážně návrat do hnutí ANO, které jí pomohlo do židličky, tak nemusí tvrdit, že neví zda p.Babiš o ně stojí. Dám radu, možná i dobrou. Odvolejte, co jste odvolali a vraťte se k původní dohodnuté koalici. Tam si především vše vyříkejte a hlavně, pokud jste toho obě strany sporu schopné, udělejte za tímto konfliktem tlustou čáru. Puč není řešením ani pro jednu stranu sporu. Jinak počítejte s tím, že za pár měsíců vás stejně odvolají zastupitelé z odstavených stran, tj. ODS ČSSD, KSČM a koneckonců i UFO. Navíc budete nařčeni z podvodu na voličích, kteří ve volbách chtěli odstavit staré struktury. Pokud si ovšem myslíte, že prosadíte krajský a městský volební program ANO proti většinové opozici, pak obdivuji vaší naivitu a přeji vám alespoň slušný odchod z veřejného života.

2 0
možnosti

Já jsem si myslel, že jí do  židličky pomohlo odstoupení člověka, který byl před ní na kandidátce? Rozhodně  se tak nastalo díky vojenskému puči. Demokraté, nazývejte věci pravými jmény ;-)

0 2
možnosti
LS

Pan Mata chce aby se veřejnost více podílela, ale vedení jehož byl členem chtělo opět prosadit náhubkový zákon ;-D

2 0
možnosti

Pan Mata mi je sympatický, ale  nic to nemění na tom, že změna proběhla demokratickým způsobem. Troufnu si tvrdit, že jeho výzva k občanům, aby se více zajímali o dění kolem sebe má více jak dvacet roků zpoždění a proto si mohu myslet, že je přesvědčený o tom, že občané mají vyjít do ulic jen když on přišel o politické kryto(to není můj slovník, půjčil jsem si ho od Daduče, či Haidlera) ;-)

4 5
možnosti
NH

problém je v tom, že před 20 lety mu bylo něco kolem 10 let :-) - ale Vy si ten šťouchanec neodpustíte, že ;-D

0 0
možnosti
Foto

Tož škoda, že jsem na antibiotikách, bo jinak bych přišel

2 1
možnosti
Foto

Tak aspoň sledovat zastupitelstvo od tří na netu ;-)

Ale nechci tedy, aby se Vám přitížilo :-/

0 0
možnosti