Diskuze

Na Telnici chtějí přes zákaz spustit vleky, neodradil je ani policejní šéf

Provozovatelé lyžařského areálu Telnice na Ústecku hodlají navzdory koronavirovým opatřením o víkendu spustit vleky. Na sociálních sítích vyzývají veřejnost, aby si dorazila zajezdit. Během dne za nimi kvůli záměru dokonce přijel policejní šéf.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Čekal jsem, že když dnes neotevřou, tak vyhlásí bankrot, jak včera říkal pan Soukup a oni místo toho zvou na později. Tak jak je to? Asi to s těmi penězi nebude tak horké a těch 500 na sedačku bohatě stačí. Jen podle rejstříku kolik lidí sedí v představenstvu a dozorčích radách Skiareál Telnice s.r.o. a SKI klub Telnice - spolek panečku. To musí slušně vynášet, když to uživí tolik bafuňářů a ještě toho jednoho, který tam něco dělá...

0 3
možnosti
PN

Sláva moribundusu, lidí je moc, pán Bůh to ví, slabé stromy uvolní místo silnějším, systém vyhnije, stop placení výpalného nemakačenkům.

0 1
možnosti
Foto

A jakej smysl melo ty vleky nepustit? Stejně tam lidi byli protože napadl snih,a myslim ze vlekaři by si ohlidali lidi.Stejne jako všichni co maji zavřene obchody atd...Netvrdim,ze se bez lyzi zit nedá,ale to se da rict v podstatě o všem, kromě jídla že.

4 0
možnosti
OM

Tak super, doktoři a sestry na covid centrech padají na hubu, proto aby se idioti mohli bavit. Kdo nezažil ať si to jde na měsíc zkusit starat se pacienty s covidem.

3 9
možnosti

Rozhodne je lepsi padat na hubu od prace, nez od bidy...

5 0
možnosti
LP

Pokuty všem, natočit, SPZ, blokáda silnic, zamezit přívodu elektřiny, nezaplatí...exekuce.

2 10
možnosti

Podle me lidi jo ty by se nemeli rozmnozovat...

2 0
možnosti
JB

J54a85n 43B16u30c62h56a20r

22. 1. 2021 22:19

Kde je statni zvule, je obcanska neposlusnost povinnost...

14 2
možnosti

Spravne pisete, jen jim to dejte sezrat!

Mezitim...

Agrofert prodal statnimu podniku Cepro pohonne hmoty za 5 miliard - psalo se o tom uplne vsude, jen na iDNES ani zminka

Aplikace pro zadost o pomoc Covid najemne/Covid gastro od vcerejska nefunguje, pry vyhorel server - pise se o tom vsude, na iDNES ani zminka...

5 1
možnosti
NH

pozor, nařízení sice zakazuje provoz skiareálu, ale nikde není žádné nařízení, že by pokutu měl platit lyžař. Pokud si to majitel spustí, a zdůvodní před policií, není problém. A roušky mimo zastavěné území obce taky mít nemusíte.

4 1
možnosti
JP

J52a55n 29P94a24l46á40t

22. 1. 2021 21:50

Diktatura uz se pomalu ale jiste hrouti. Kazdy den vidam lidi opatrne posedavat na zahradkach kavaren, dnes i stolky na stojaka pred hospodou, kadernictvi funguji a lide jsou obecne vic v pohode.

8 3
možnosti
MK

Doufám,že se Policie pochlapí a podobné chytráky přivede k rozumu.!!

3 8
možnosti
LD

Oproti současné situaci bude změna jen v tom, že lidé budou na sjezdovkách víc rozprostřeni s provozovatelé nebudou spravovat sjezdovky a uklízet nepořádek zadarmo

4 0
možnosti