Diskuze

Ústí neví, kam směřovat, je třeba najít jeho tvář, říká Nedvědický

Pomoci najít Ústí nad Labem jeho tvář a směřování chce Petr Nedvědický, kandidát na primátora za hnutí ANO. „Město musí mít nějakou vizi a posunout se dopředu,“ říká v rozhovoru pro MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Ústí nad Labem už svoji tvář přece dávno našlo. Stalo se městem pro nepřizpůsobivé občany, stejně jako další města v pánevní oblasti. A na tom ANO i jiné strany těžko něco změní.

0 0
možnosti
JK

Tak nevím, nevím. Nedvědický říká, že "se týmově shodli a mají pocit, že Ústí neví, kam směřovat". Po přečtení rozhovoru jsem nabyl dojmu, že i jim - tedy ústeckému ANO - chybějí zásadní vize, co s Ústím dále. Z rozhovoru, mimo pár již všeobecně omletých "Madarových" frází, zejména k tzv. "nepřizpůsobivým", sociálním dávkám a bydlení ve městě, se toho občan o mnoho více také nedověděl. Myslel jsem si, že Nedvědický bude jiný "kanon", který - podle mého názoru budoucí vítěz voleb v Ústí - v rozhovoru "vystřihne" vizi hodnou hnutí ANO. Čtu jednotlivé rozhovory na iDNES.cz s lídry partají a hnutí v Ústí, i když k volbám nechodím, tak musím na rovinu říci, že zatím co mne nejvíce zaujalo, tak byly vize PRO! Ústí. Myslím si, že se toho hnutí do zastupitelstva bezproblémově dostane, dokonce s dvouciferným výsledkem, ale zda-li si hnutí "nenaložilo" až přespříliš slibů svým voličům, které bude možné během čtyřletého volebního období splnit (nebo alespoň z velké části rozpracovat), to si nejsem úplně jist.

0 0
možnosti
JL

Tak ANO se tu předvedlo dostatečně za poslední volební období. Takže doufám, že ANO (a UFO kam jich většina zdrhla) tady nikdo volit nebude.

0 0
možnosti
PM

Pod vládou ANO bude směrování Ústí jasné - stane se další dojnou krávou ze stáda komoušSTBáka Babiše. A pravda, to je v dojení z veřejného sekáč co se nezakecá. Však proto ho má Nedvědický v mobilu.

0 0
možnosti
ŠT

tady už není co vybrat, ale Annoferta doufám nezvolíme... ikdyž madarovaklika by byla ráda, aby někdo oslabil konkurenty...

0 0
možnosti
Foto

J16a77n 85F68i93a92l75a

26. 9. 2018 11:10

Jeho tvář i budoucnost je temná.

0 0
možnosti