Diskuze

Zničený panelák má hodnotu 17 milionů, Klášterec teď čeká na reakci majitelů

Radnice v Klášterci nad Ohří už zná hodnotu vybydleného věžáku v Mírové ulici. Odborníci ji vyčíslili na 16,7 milionu korun. Znalecký posudek si radnice nechala vypracovat, jelikož zvažuje, že zničený dům odkoupí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Hmm, tak "problémoví lidé"... No, nemají se čeho bát. Pokutu z nich nevypáčíš a ztlouct je nesmíš. Skoro bych řekl, že dobře nám tak.

0 0
možnosti
Foto

400 tisíc za byt, kde se musí udělat všechno znovu? Majitel je v pohodě, už se mu to z dávek zaplatilo. V Krnově se za každý byt platí alespoň za odpady, jako by tam někdo bydlel. Potom by ještě stačilo danit komerční nemovitost, když nemůžeš prokázat nájem, platíš paušál. Napařit maximální daň z nemovitosti. Pokutu za nezabezpečení stavby, ... A majitelé, je jen na vás, co s tím uděláte.

1 1
možnosti
Foto

Jen jestli majitel není někdo z Pětidemolice...

0 4
možnosti
PV

P78a36v69e91l 24V60r86b28a

14. 3. 2023 9:45

to jste se spletli...to není Klášterec, ale Pripjať

3 0
možnosti
OU

Zrušte příspěvek pro permanentní neplátce -nezaměstnané spolu se zrušením gdpr a ilegalizaci bezdomovectvi a podobných vymyslu. Bude tolik peněz v rozpočtu že půjčky na dary pro Ukrajinu nebudou potřeba.😂😂😂😂

3 0
možnosti
Foto

Tak jestli nemáte problém s tím, že pak výsledkem bude klasická "Amerika" - tj. bezdomovci v obrovských počtech v jakémkoliv městě a zároveň gigantické náklady na vězeňský systém (a sociální, děti do věznice nezavřete)...

1 0
možnosti
PU

Notykráso 8-o. Exteriér vypadá lépe než panelák podobného typu, ve kterém ve slušném komfortu žiju já, a uvnitř je taková katastrofa. Takových promrhaných zdrojů kvůli tomu, že jsou někteří takoví idioti.

11 0
možnosti
Foto

Další památkově chráněný skanzen.

1 0
možnosti
FZ

Ještě by to chtělo znalecký posudek, čím to je, že se takový dům vybydlí. A jestli takové domy nemají něco společného. Pak by se třeba povedlo dalšímu vybydlení dalších domů zabránit.

20 0
možnosti
Foto

To už vypracoval pan Křeček a málem ho za to zavřeli do blázince.

0 0
možnosti
NP

Mladíci ti dokáží vše zničit protože to mají zadarmo.

1 0
možnosti