Diskuze

Hříšník jako červený bod. Chytré auto odhalí strážníkům nezaplacené parkovné

Městská policie v Chomutově testuje speciální vozidlo s kamerami a softwarem, které hlásí auta s nezaplaceným parkováním. Za služební vůz s technologií zaplatila 1,3 milionu korun. Slibuje si od něho zefektivnění monitoringu, strážníci budou mít také více času na řešení jiných přestupků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Nakonec bude kamera v každém obýváku. Kde jsem o tom jenom četl? Aha, 1984

0 0
možnosti
PN

Vždyť to už dnes je. Každý má mobil s kamerou, notebooky mají kameru i některé TV.

0 0
možnosti
Foto

V56í26t 31K63o82u35b46a

4. 12. 2023 9:39

Všechny automatizovaně vybírané pokuty, by měly být ze zákona příjmem státního rozpočtu bezezbytku, aby je obce používali opravdu jen a pouze na místech, kde je to důležité pro bezpečnost. Takto si z toho půlka radnic udělala kšeft, ve kterém obvykle jede půlka rodiny a příjmy jsou v milionech.

2 0
možnosti
JK

Vyhozené peníze. Kolik aut s nezaplaceným parkovným takhle odchytí, aby se jim to zaplatilo ? Leckde se nezaplatí ani ty parkovací automaty.

1 0
možnosti
HK

Tady ale přece není účel pochytat co nejvíce hříšníků a vybrat co nejvíc na pokutách. Právě naopak. Koho jednou chytí, ten většinou příště zaplatí.

0 0
možnosti
JH

Kdyby se raději chomutovská MP při parkování v těchto zónách soustředila na vysvětlování jejich obsluhy bezradným nebo starším řidičům! Při výměně těch starších automatů za nové například u polikliniky pouze sledovali zejména první dny hloučky řidičů u těchto přístrojů z neustále na pomalu stále kroužícího auta než aby poradili a vyloženě čekali na kořist. Nebo když jsem jejich dispečink telefonicky upozornil že jeden z těchto automatů je nefunkční tak jsem dostal šalamounskou odpověď abych si jel zaparkovat jinam. Ale kam v této narvané oblasti už neporadil. Na můj argument že spěchám na objednané vyšetření pouze člověk na druhé straně telefonu pouze odpověděl že ho to nezajímá.

3 0
možnosti
LM

Nad lidmi musi být kontrola i kdyby na chleba nebylo.😬

0 0
možnosti
PD

A co s těmi, kteří parkují tam, kde je to zakázané? Např. chodníky, křižovatky, trávníky, žlutá čára, atd. Na to budou mít taky speciální vozidlo? Protože speciálně v Chomutově to přehlíží všechny "policie" už roky.

3 0
možnosti
MS

Ještě, že už v Chomutově nebydlím. Defenestraci.

2 0
možnosti