Diskuze

Do semifinále vstoupili vítězně volejbalisté Liberce a Budějovic

Semifinále play-off extraligy volejbalistů zahájily úspěšně nejlepší týmy základní části. Liberec si poradil se Zlínem hladce 3:0, obhájci titulu z Českých Budějovic ztratili s Karlovarskem jeden set. Série pokračují v pátek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Novotného jsme mohli vidět před zápasem, jak se bavil s rozhodčími. Ne ve dresu.

Jinak nechápu u Tibitanzla 12 bodů, když hrál celé utkání Radek Mach. Tam bude chybička.

Jinak utkání super, atmosféra v hale klasicky skvělá. Škoda třetího setu, nechali jsme Karlovarsko ve druhým zbytečně rozehrát a ve třetím jim pomohli naší nedomluvou a našima chybama zápas zdramatizovat. Mohlo to bejt v sedm hotový.

Každopádně první bod je náš, doufám že dneska přidáme druhej. Je třeba hrát jako první a polovinu druhého setu.

0 0
možnosti
SS

Jihostroji velká gratulace ! Opravdu nikdo nečekal, že první dva sety budou pro jihočechy až tak jednoduché. Ovšem co se zlomilo v třetím setu a vlastně pokračovalo i v setu čtvrtém, to mně nějak rozum nebral. Dá se celkem lehce vytušit, že KV do toho dnes půjdou s větším nasazením, tak budějčáci držte se a znovu křičím "vyvarujte se nevynucených chyb" !!Včera jste jich vyrobili na podání a v útoku + vzáj.komunikace hned 20 !!(z toho třetí set 6, čtvrtý set 7). Do dnešního zápasu - s čistou hlavou a řádně psych.srovnaní. Zápasy v KV budou jistě náročnější, " tak bacha na Švédy" . R^

0 0
možnosti