Diskuze

Obranu i útok liberecké Dukly vyztuží reprezentantka Trnková

Po slovenské reprezentační nahrávačce Lence Ovečková z Olympu Praha přichází do extraligového družstva volejbalistek Dukly Liberec další velká posila. Pod Ještědem bude hrát česká reprezentační blokařka Veronika Trnková z elitního tuzemského klubu UP Olomouc, s nímž vybojovala v sezoně 2018/19 mistrovský titul.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

Pane Myško, zjistěte si prosím fakta a skutečnosti než začnete někoho obviňovat. Už jednou jste mně přirovnal k invalidnímu důchodci, takže se smějete a o mém zdravotním stavu nevíte nic! Děláte ze sebe fandu volejbalu, ale z nevědomosti nebo že si něco myslíte urážíte hráče a trenéry. Přitom nemáte tak daleko k osobám, aby jste si ověřil informace o nich do příspěvků, kterými zásobujete různá média. Děkuji.

0 0
možnosti
RM

Pane Gálik, tu informaci mám ověřenou od svého známého, který na finále poháru v Brně byl. Na stránkách VK UP se vede poměrně bouřlivá diskuze ohledně Veroniky Trnkové a Mirek, můj známý se k tomu také vyjádřil. Níže přikládám jeho názor.

Co se týká mého přizpěvku před cca 2 lety, který se vás dotkl, tak se upřímně omlouvám, byl míněn jako žert a neodšlo mi, že to berete jinak.

Mirek: 24.7.218.10:

Veronika je skvělá hráčka a udělala nám za 2 roky na hřišti spoustu radostí. Na druhé straně bych se rád k jejímu odchodu vyjádřil ze svého pohledu. Byl jsem v Brně na finále českého poháru a po našem semifinále jsem si všiml, že v rohu na tribuně spolu hovoří Veronika s Ditou Gálikovou z Liberce. Zaujalo mě to a tak jsem chvíli počkal. Když se děvčata rozcházela podala si ruce. Dita šla za svým manželem Gálikem kolem mě a tak jsem ji oslovil a říkám jí : Paní Dito, to od vás není hezké, že nám tady lanaříte Veroniku do Liberce. Dita odpověděla, že ona nikoho nelanaří, že jsou s Veronikou dlouholeté kamarádky a jenom si povídaly. Na to jsem jí odpověděl, pokud jste takové kamarádky, proč si na rozchodu podáváte ruce. Na to mě už neodpověděla a odešla. Můj názor je, že přestup Veroniky do Liberce se předběžně upekl v únoru v Brně.

Tolik osobní názor mého známého Mirka, ze kterého jsem čerpal. Já si myslím, že je dost zvláštní, že jednoznačně nejlepší blokařka v Česku byla až do poloviny července bez smlouvy a že o ní žádný extraligový tým neprojevil zájem.

1 1
možnosti
RM

Pane trenére, lhát se nemá. Ten přestup byl dohodnutý už v únoru na finále českého poháru v Brně.

0 1
možnosti