VÍTĚZNÝ TÝM. Kapitán Petr Pála se svým úspěšným finálovým kvartetem (zleva)

VÍTĚZNÝ TÝM. Kapitán Petr Pála se svým úspěšným finálovým kvartetem (zleva) Lucií Šafářovou, Lucií Hradeckou, Květou Peschkeovou a Petrou Kvitovou. | foto: Česká sportovní/Pavel Lebeda

Předprodej vstupenek na semifinále Fed Cupu proti Itálii začal v poledne

  • 18
Úřadující šampionky týmové soutěže plus nejcennější trofej v ženském tenisu - vše bude v ostravské ČEZ Aréně k vidění 21. a 22. dubna. Stačí málo, koupit si vstupenku na semifinálový duel Fed Cupu mezi českými tenistkami a Itálií. Předprodej začal v pondělí 26. března ve 12 hodin.

Dvoudenní vstupenky se prodávají za 790 a 690 korun, jednodenní stojí 450 korun. Prodávají se prostřednictvím sítě Ticketportal  (www.ticketportal.cz) od pondělního poledne. Kapacita arény ve Vítkovicích je pro potřeby Fed Cupu 6500 míst.

"Ostrava byla dosud považována za daviscupové město, ale pro mě je to město sportu, kde diváci umějí fandit a dokážou vytvořit skvělou atmosféru pro jakoukoli zajímavou událost, když semifinále Fed Cupu s obhájkyněmi trofeje v čele s Petrou Kvitovou takovou událostí bezpochyby je," nastínil očekávanou atmosféru nadcházejícího semifinále majitel pořádající agentury Česká sportovní Miroslav Černošek.

"Do Ostravy už se strašně moc těším, hrát zase před domácím publikem bude úžasné. Věřím, že bude stejně rychle vyprodáno, jako se vyprodal Davis Cup v Praze. Vím, že ostravské publikum je úžasné, navíc přijedou i nějaké autobusy z Fulneku, a tak nepochybuji, že atmosféra bude parádní," řekla k zahájení předprodeje jednička českého týmu Petra  Kvitová.

Kromě světového tenisu bude v Ostravě k vidění fedcupová trofej, kterou české tenistky vybojovaly vloni v Moskvě v souboji s Ruskem. Zajistí si na severu Moravy druhý postup do finále v řadě?


Tenis v roce 2024

15. - 28. 1. Australian Open, Melbourne
26. 5. - 8. 6. Roland Garros, Paříž
1. - 14. 7. Wimbledon
26. 8. - 8. 9. US Open, New York
12. - 17. 11. Finálový turnaj B. J. Cupu, Sevilla
19. - 24. Finálový turnaj Davisova poháru, Malaga