Diskuze

Berdych vynechá první kolo Davis Cupu, pak bude připraven reprezentovat

Český tenista Tomáš Berdych vynechá první kolo Davisova poháru s Austrálií, které se bude hrát 6. až 8. března v Ostravě. Do čtvrtfinále či do baráže by mohl nastoupit. Radek Štěpánek by naopak měl být po problémech s lýtkem připraven už proti Australanům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Tahle rozhodnutí z mého pohledu nemají logiku. Dalo by se zřejmě na řadě příkladů ukázat, že vynechání Davis Cupu neznamená pro hráče v žádném případě jistotu lepších výsledků na individuálních turnajích. Leckdy to může být dokonce naopak. A jak už tu někdo uvedl, exhibice za prachy nevynechají tito hráči nikdy, i kdyby se hrály na Marsu. Navíc bych čekal, že Berdych odehraje 1.kolo a vynechá případně další kolo - takhle to vidím z 60-70% na baráž. Berdych je stejně podle mého názoru už za vrcholem a představu, že by ve třiceti pronikl mezi absolutní elitu typu Djokovič-Nadal, považuju za iluzorní.

0 0
možnosti
JP

maji velkou logiku, Davis cup je narocny - az 4 kola za rok, kdyz je tym uspesny je strasne moc - pro hrace to znamena mesic tenisu a narocnych az 5 setovych bitev navic o ktere konkurence rehabilituje doladuje detaily... berdych takhle za tech 8-9 let odehral oproti hracum co vynechavaji turnaje vlastne rok navic a to je strasne moc...

pokud chce byt uspesny proste musi davis cup opustit... bohuzel to tak je

0 0
možnosti

Musí to uhrát Rosol s Veselým, zato Štěpánkovi už nevěřím, ten už nehrál od září a v 36 s vracet po půlroční pauze je dost problematický :-/

2 0
možnosti
MS

Na jednu stranu by mu mohl člověk vyčítat, že se místo DC účastní různých exhibicí. Ale na druhou stranu nutno konstatovat, že toho v DC odehrál více než dost, takže mu nikdo nemůže nic vyčítat, i kdyby mu dal definitivní vale.

2 0
možnosti
JL

J80i53ř19í 72L84e82š64k12a

14. 1. 2015 21:22

Definitivní vale dát nemůže - určitě si chce zahrát na olympiádě v Riu, tak proto chce hrát další kolo.

0 0
možnosti
PN

Tomáš do Davis Cupu vložil víc než většina hráčů na světě, tak je fér že teď trochu zapracuje na sobě, o to pak může být silnější i v dalších kolech. Navíc je třeba vychovávat další tenisty pro DC.

2 0
možnosti
AM

a co ten mladik, co to strkal do kvitky, ten by moh naskocit.../

0 2
možnosti
MS

Ferovy pristup...primo na rovinu , s predstihem... zadna "zraneni" na posledni chvili

4 0
možnosti
TV

škoda, ale nelze se Tomášovi divit, ani mu to nijak zazlívat...

3 0
možnosti
JS

tim pádem to vypada na baráž :-/

0 1
možnosti
PK

P89e24t19r 54K91o26z13e66l

14. 1. 2015 15:24

Nebo taky blamáž.

0 0
možnosti