Diskuze

Kvitová na turnaji ve Stuttgartu hned vypadla, prohrála i Šafářová

Petře Kvitové návrat na okruh WTA po dvouměsíční pauze nevyšel. Ve druhém kole turnaje ve Stuttgartu prohrála 3:6, 6:7 s americkou tenistkou Madison Brengleovou. Vypadla i další česká tenistka Lucie Šafářová podlehla Dánce Caroline Wozniacké 6:7, 1:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Kdo se nechce nechat otrávit tenisem, nesleduje Kvitovou. Z pohledu výsledků je už dávnponezajímavá. Daleko zajímavější sledovat výsledky nové generace mladých hráček. Z první dvacítky má tato trvale kolísající hráčka nejhorší výsledky. Že je čtvrtá je opravdu zázrak. Podobně dnes dopadla Šafářová, u které fandové rovněž nikdy neví. Obě jsou málo universální, pohybově špatné a pravidelně kolabující s mladými hráčkami bez ohledu na jich relativně nízké postavení v žebříčku.

0 0
možnosti

Carolinka - Simona (už č. 2!!) to bude zaujímavý :-)

0 0
možnosti
LB

A dobrá zpráva z dnešního dne - Jirka Veselý právě vyprovodil Karloviče 6:4 6:4 a je v SF! R^

6 0
možnosti
OH

Bojím se, že Lucka se pomalu vrací do své staré fazóny. Spousta zbytečných, nevynucených chyb, ale chápu, že přechod na antuku může být složitý. Nevíte někdo, jak to mám s trenérem? Teď ji trénuje nějaký Slovák. To je nový trenér?

0 0
možnosti
PU

škoda slov. Už i trenéři se vymlouvají a dopředu avizují, že výsledky nebudou. Je třeba je vyhodit. Jenže asi už je 5 minut po dvanácté.

0 1
možnosti

Není to poprvé ani naposled, co Petra doplatila na účast ve Fed Cupu. Místo toho, aby se připravovala na začátek antukové sezony, hrála  na ultrarychlém povrchu v hale. Je však zajímavé, jak Garciaová s podobným stylem hry ten přechod zvládla.

0 0
možnosti

Viděl jsi, jak Garcia hrála? Proti Witthoeft, která je o 30 míst níže než Brengle, jela jak na vlnách, hrála fakt špatně, naštěstí pro ni Witthoeft ve druhém setu snad netrefila kurt.

1 0
možnosti
MC

Posledni dnesni utkani ve Stuttgartu skoncilo,dal de po 2 hodinach a ve dvou setech Suarez.Dokazala to proti Belinde ubojovat,ikdyz se nedari.To byl asi dnes nejvetsi rozdil v porovnani s Marii a Petrou

0 0
možnosti
RB

Tak Benčičová je na tom psychicky snad ještě hůř než Kvitová. Její vztékání a brečení, to už je docela proslulé. Hodně nesympatická hráčka.

0 0
možnosti

Fogniniho vážně nechápu. Neskutečný klaun, který je schopný prohrát s kýmkoliv (Pavlásek by mohl vyprávět) a až na jeden turnaj letos všude vybouchl, ale zároveň má letos už dvě výhry nad Nadalem na antuce 8-o;-D

3 0
možnosti
PH

P89e93t40r 74H30l23i35n13k18a

23. 4. 2015 22:32

Kdyby Fognini nebyl blázen, tak už je dávno v top10;-D Škoda, že je to takovej pacient, ale já ho mám svým způsobem rád;-D

5 0
možnosti
MP

No koukám že už má zase bachor... jí to už evidentně nebaví

2 4
možnosti