Diskuze

Kvitová a Strýcová v australském parnu uspěly, dvě Češky se loučí

První opravdu horký den letošního tenisového Australian Open dává všem aktérům v Melbourne notně zabrat, Petra Kvitová ale postup přes Němku Barthelovou do 3. kola zvládla, stejně jako Barbora Záhlavová-Strýcová souboj s Chang Kai-Chen z Tchaj-wanu. Na kurtu se ale příliš neohřála Tereza Smitková, která za hodinu prohrála s Italkou Giorgiovou a po velkém boji padla s Francouzkou Cornetovou ve třech setech i Denisa Allertová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

B70ě50t45k54a 67M22a87l27á

23. 1. 2015 4:29

Tomáš suverénně! A pořád je bez ztráty květinky ;-)R^

0 0
možnosti

Troicky neni slabej souper ale Tom hraje skvele k nicemu ho nepousti.Od stavu 4-2 ve 2. vysila Eurosport 2.Jen ti rozhodci naky slepi,nebyt jestrab neuznaj cisty eso jesteze ho vzal.Lupa ale zaspala dnes cesky tenis uz Tomem bude koncit a zadna zprava,zadny clanek!Ze brzy?Nechcem to po nich dene tak pro jednou.

0 0
možnosti

B21ě75t68k91a 50M71a70l48á

23. 1. 2015 3:57

Tomáš hraje jak z partesu. Ta změna trenéra je fakt vidět R^

0 0
možnosti

Divejte Bagdatise,to je tenis.Takovej starej chlap uz hraje 2 hodky 11minut.Snad to dotahne tenhle turnaj mu svedci a podnebi by mu taky vadit nemuselo.

0 0
možnosti

Shuai de dal muze ji dostat Petra.Ted si samozrejme delam srandu.Nevim jakej presne pavouk a nebudu ho hledat ale sem si na prosto jistej ze by ji dnes Lucka dala.Mela blbej den a ted ze Shuai zas hvezda pritom hraje naprosto priserne.Tom ma 1.set snad se i na ten Eurosport dostane,blba Errani zabira misto ale oni sou schopni tam dat pak Eugenii.

1 0
možnosti

Plíšková škoda, Hradecká hrála už teď vysoko nad plán, sice se tam hezky vrátila, ale Goerges je přeci jen minimálně žebříčkově úplně jinde. A měla teda kupu štěstí v koncovce setu, dvě prasata, jestřáb o pár mm aut... To v té hlavě prostě člověk má, i když se Luka usmívala a brala to s nadhledem. Pak hlava v některých úderech v klíčové chvíli nefunguje, jak by měla a člověk si na některý údery úplně nevěří. Škoda no. Berdych to bude mít sakra těžký. Troicki má podání jak prase.

0 0
možnosti

ja bych rekla, ze dneska Lucka hrala ze vsech tri svych zapasu v hlavni soutezi uplne nejlip, predtim ji souperky dost pomohly... Mne se jeji hra moc libila, i kdyz to vysledkove nedopadlo. Kazdopadne ma na cem stavet a snad s Andreou dojdou co nejdal

1 0
možnosti

Za 100 minut konci cerny den singlistek.I kdyz pro me Hradecka neni singlistkatak ji dekuju za bojovnost a ze to Julii neodevzdala.4.matchball byl nad sily.Nesmi se ale stavat ze kdyz uz se do zapasu dostane opet si podani prohraje-viz stav 5-5 v druhem setu tezce vydreny a jak to pak pokracovalo vime.

0 0
možnosti

B16ě93t59k58a 75M61a29l67á

23. 1. 2015 2:54

Tak Karolína venku a teď i Lucka. Goerges byla hratelná, je to škoda. Ta chyba s promáchnutím za stavu 5:5 v druhém setu, ta jí bude mrzet asi dlouho. Takže zbývá teď už jen Tomáš a Petra...držím palceee!

0 0
možnosti

A Bara i na Viku je sance preci!!!

1 0
možnosti

Bohuzel Pliskova konci.Nevim jak probihal set prvni ale ve 2. Sem tu za stavu 3-2 psal nez sem dopsal uz servirovala Ekaterina do zapasu.Na jeji matchball se pak Karolina vyhodila.

1 0
možnosti

prubeh byl podobny... Makarovova nekazila a sla za vitezstvim vic. Zaslouzeny postup a pro Karolinu cenna zkusenost. Souperka ji nedovolila hrat svou hru a naopak ji tlacila do defenzivy, a na to zatim nema odpoved. Sance na zvrat urcite byly, tak nekdy priste. Jsem zvedava, koho Pala nominuje na Kanadu. Vubec to ten kapitan nema se svou lodi plnou skvelych bojovnic jednoduche.

0 0
možnosti

Obe holky ztrata prvniho setu.Hradecka v tiebreaku a to uz 5-2 prohravala,Karca se ve 2. na podani zlepsila snad ho urve.Nejhorsi je ze ani jednu nedava eurosport jesteze mam ty zlaty streamy.To maji 2 programy a asi je nezajimame.Baghdatis jeste budiz ale Errani?

0 0
možnosti

Hazenkari potesili ac to na postup z tezke skupiny asi nepostaci.Ted rychle chrupat-vsechny nase nadeje hraji zpocatku programu,tudiz nasi hluboke noci

0 0
možnosti