Diskuze

Záhlavová-Strýcová postupuje v Oeiras, Štěpánek uspěl v Ostravě

Tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová vstoupila vítězstvím do turnaje v portugalském Oeiras. Česká hráčka porazila v prvním kole Rominu Oprandiovou ze Švýcarska po boji 4:6, 6:1 a 6:4. Tomáš Berdych se na stejném místě utká ve druhém kole s Indem Devvarmanem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Může někdo "z oboru" osvětlit, proč T.Berdych hraje zrovna v Portugalsku turnaj s výrazně nižší dotaci a nehraje v Mnichově? Diky.

0 0
možnosti

doplním, že v Portugalsku je na divokou kartu. Jinak netuším, co ho k tomu vedlo.

0 0
možnosti

Pavlásek hezky. Už teď má jistotu, že v pondělí si vytvoří nové žebříčkové maximum. Navíc není bez šance ani ve druhém kole a konečně by si tak mohl vybojovat postavení, které by mu zajistilo, že na challengerech nebude muset hrát kvalifikaci.

Jen škoda zranění Veselého, který nemohl jet do Mnichova a po odečtení bodů za loňský titul v Ostravě v pondělí vypadne ze stovky. Ačkoliv v jeho případě jde jen o chvilkovou záležitost a ještě před RG se do stovky určitě vrátí (pokud nebude zraněný).

1 0
možnosti

Důležité je, že se nachází mezi přímo přijatými do hlavní soutěže RG. Do té doby je třeba se uzdravit. Na své poměry velké body body obhajovat ještě v Prostějově, Braunschweigu a Liberci, pak už toho loni moc nezískal. Každopádně nějaký pokrok u něj vidět je, ale určitě ne takový, jak bychom si všichni přáli.

1 0
možnosti

Dobře Pavlásek v Ostravě! R^

2 0
možnosti
RM

Devvarman měl před lety skvěle rozjetou kariéru, ale asi rok kvůli zranění nehrál.

0 0
možnosti