TEN ROZHODČÍ JE NĚJAKEJ DIVNEJ. Alexandr Ovečkin si na tréninku Marie

TEN ROZHODČÍ JE NĚJAKEJ DIVNEJ. Alexandr Ovečkin si na tréninku Marie Kirilenkovové zahrál na umpirového rozhodčího.

Aut. Ne, dobrý míč! Hokejista Ovečkin si hrál na tenisového rozhodčího

  • 6
Hokejová superstar Alexandr Ovečkin sice zažila vynikající individuální sezonu, jenže na klubové úrovni to opět daleko nedotáhla. A tak zatímco jeho rivalové se v NHL ještě přetahují o Stanley Cup, on už si užívá volna. Jako tradičně se vydal do Paříže podpořit svou přítelkyni Marii Kirilenkovou na grandslamové Roland Garros. A zkusil si nezvyklou roli.

Vídat Ovečkina na tenise, to není v současnosti nic výjimečného. Třeba loni povzbuzoval Kirilenkovou v zápase 2. kola Roland Garros proti Kláře Zakopalové. "A tleskal, i když jsem já zkazila míč. Tak jsem na něj občas hodila zlý obličej," stěžovala si napůl z legrace česká tenistka.

I letos se ruský kanonýr, jenž letos vládl v základní části střelcům NHL, v Paříži objevil. A na Twitteru se pak pochlubil nezvyklou rolí: zahrál si na umpirového rozhodčího! Na post sudího si vylezl během tréninku Kirilenkové - a se svou přítelkyní se stihl i naoko pohádat, jak dokazuje ilustrační fotografie.

"I s mým oblíbeným rozhodčím Alexem se hádám během tréninku! Ten míč spadl dovnitř," napsala na Twitter pro změnu Kirilenková.

V úterý ale čas na legrácky skončí. Světová dvanáctka Kirilenková vstoupí do turnaje zápasem proti Portugalce Bratčikovové. Až pak se uvidí, jestli jí netradiční sudí na tréninku pomohl.


Tenis v roce 2024

15. - 28. 1. Australian Open, Melbourne
26. 5. - 8. 6. Roland Garros, Paříž
1. - 14. 7. Wimbledon
26. 8. - 8. 9. US Open, New York
12. - 17. 11. Finálový turnaj B. J. Cupu, Sevilla
19. - 24. Finálový turnaj Davisova poháru, Malaga