Diskuze

Nová vize Karolíny Plíškové: Už nechci za kouče Čecha

Podobně jako loni její obří reklamní fotka co chvíli zazáří nad Times Square hned nad poutači na broadwayské muzikálové trháky. Na oblíbený turnaj do New Yorku ovšem Karolína Plíšková po roce přiletěla ošlehaná vichrem změn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Tady zas všichni vyjádření trošku překrucují. Karolina nemá nic proti trenérům čechům jako takovým, ale už všechny trochu schopné vystřídala a tak hledá jinde. A pokud má pocit, že češi trenéři jsou málo pozitivní narozdíl od zahraničních, tak to asi ví lépe, než vy všichni zde. Kolik těch českých trenérů znáte osobně?

0 0
možnosti
TT

Ale vždyť to tam píšou, s těmi vystřídanými trenéry. A musím dát Karolíně zapravdu, my Češi jsme opravdu takoví na sebe přísní. Myslím tím ne na komunitu, v tomhle ohledu jsme naopak velice ležérní, ale individuálně sami na sebe. Když se ti nedaří. hledej chybu u sebe! - toť každodenní heslo v ČR.

Máme s těma Japoncama strašně moc podobnýho. ;-)

0 0
možnosti

Jako dělej si, co chceš, ale :

"Navíc Češi jsou docela negativní, jsou na sebe dost nároční a přísní. Já jsem taky taková, což není nic špatného. Ale někdy potřebuju jiný přístup. Víc srandy a lehkosti na tréninku. Pozitivní náladami chyběla."

vs.

"Za necelý týden, co jsme spolu, mi dala fakt hodně. Na kurtu mě nenechá vypustit jedinou minutu, což právě teď potřebuju. Stejně jako její španělské úderové drily. Když mi chybějí zápasy, potřebuju to zlomit v tréninku. Snažím se dál zlepšit práci nohou. Snad se dřina projeví."

Neprotiřečíš si trošku?

1 2
možnosti
PN

P48e55t33r 91N42e91č16a77s

29. 8. 2018 20:27

Nikdy jsem ji nemusel, nemusím ji a myslím, že to tak zůstane. Ten poslední odstavec mě dostal. Něco shnilého ve státě dánském

4 3
možnosti

Připomíná mi to projekt Sparta Praha.

6 2
možnosti
JP

Já to říkám pořád, Karolína chce být stále chválená, i když hraje pod psa. Důležité je, že ví, že hlavní problém není v ní, ale v národnosti trenérů.

4 4
možnosti
HM

H39o75n11z86a 33M48á36z30a

29. 8. 2018 17:53

Tak jsem zvědavej co s Karolínou udělají cizí trenéři, hlavně jak budou vyhovovat Hrdličkovi?!!

3 1
možnosti
JO

"Leklá ryba" furt jenom mluví o trenérech, atp., ale základem by měla bejt změna projevu a to nejen toho herního.

9 9
možnosti
SN

Jen doufám, že to k něčemu bude.

2 0
možnosti
AZ

Milion % je hezký, ale nestačilo by 100%?

Pan Knap by taky mohl sesmolit článek o jiných tenistkách. Proč záměrně ignoruje Barboru Strýcovou, Karolínu Muchovou a Kateřinu Siniakovou? Ty snad také postoupily do dalšího kola.

18 0
možnosti
JN

To je velmi rozumné.

0 0
možnosti