Diskuze

Jiří Novák - Nenápadný milionář z Hané

Letos vydělal přes milion dolarů a stal se sedmým nejlepším tenistou na světě. Ale pořád se k němu dobře hodí tuctové české jméno Jiří Novák. Své výjimečné postavení totiž nedává najevo. Zjistit, jak žije současný nejúspěšnější český tenista, není snadné. Jiří Novák si své soukromí pečlivě chrání. Z toho, co o něm říkají jeho známí a spolupracovníci, vychází portrét dobrosrdečného mladého taťky z Hané.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dressman

25. 11. 2002 6:47
Lendl, Korda...ne ! ale Novák je hvězda
není ho vidět v TV - tenis by měli české kanály dávat více alespoň granslamy - aby lidé viděli jedinečný tenis s českým zástupce...na startu
0 0
možnosti

Mira

24. 11. 2002 13:16
Hráč s velkým H
Jirka Novák je skutečně hráč s velkým H. V době, kdy hrál turnaje jsem mu držel palce a věřil, že se dostane na samý vrchol světové špičky. A to potvrdil účastí na turnaji v Shanghai, kde navíc porazil Agasiho, a to je úspěch, který se nikdy nemůže smazat. Český tenis by potřebolval daleko více takových hráčů, jako je Jirka. Ať si říká každý co chce, Jirka je prostě jen jeden a jeho vydělané peníze bychom mu neměli v žádném případě závidět, protože si je vydělat tvrdou dřinou.
0 0
možnosti

johny zedníček

20. 11. 2002 10:07
koho kukal trénoval?
Trénoval pan Kukal Helenu Sukovou nebo Hanku Madlíkovou? Helenu Madlíkovou určitě ne!
0 0
možnosti

jelito

18. 11. 2002 13:40
jirka je dobry clovek a kvalitni tenista, ale to co pres media nam v posledni dobe serviruje ten podes KUKAL, je udes. stale dokola mele ze je jirka nejvetsi gentleman(at radsi ukaze ktery tenista gentleman neni), nejvetsi talent a cerny kun pomalu svetoveho tenisu. chapu ze je rad, ze se na stara kolena dostal jako trener do shanghaje , ale prave on by mel jit obema noham na zem. bylo celkem jasne videt, ze jirkovi na ty nejlepsi opravdu neco chybi
0 0
možnosti

Jay

18. 11. 2002 12:59
Je lepší být normální, než za každou cenu vyhrávat...
Myslím si, že Jan Kukal to bere víc z pohledu trenéra (což je pochopitelné), ale rozhodně se mi líbí, že Jirka nedává na první místo tenis a že k němu přistupuje spíš jako k zábavě, než aby chtěl hlava nehlava vyhrávat. Moc takových sportovců už dneska není a je to škoda. Ale to by zase bulvární plátky neměly o čem psát... :o)
0 0
možnosti