Diskuze

Chceme víc času na přípravu, volá Djokovič. Tenisty vysávají pravidla

Loni odehrál 97 zápasů, nejvíce ze všech tenistů na okruhu. Sezonu uzavřel až na konci listopadu, po necelých šesti týdnech ale už začíná novou. Srbský tenista Novak Djokovič proto znovu volá po delším odpočinku a opět vyzývá ke zkrácení tenisového kalendáře. "Potřebujeme nejméně dva měsíce volna," prohlásil na exhibici v Melbourne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maron

13. 1. 2010 16:26
blbost

Zdá se mi to blbost maximální. Každý hráč si přece může vybrat na který turnaj jede a na ktrerý ne.  Že ti horší honí body a hrajou všechno co jim přijde pod ruku je jejich problém. Djoki si přece může vzhledem ke svému umístění hrát tam kde chce. Že hned po vypadnutí z Grandslamu rychle jedou na nějaký jiný turnaj je jen a jen jejich problém. Když hráč vynechá 1 turnaj a připraví se tím lépe na turnaj další, může pak být úspěšnější a získat víc bodů, než by hrál každý týden jiný turnaj ne? Těch turnajů by klidně mohlo být i víc, každý si prostě naplánuje svůj kalendář tak jak sám uzná za vhodné.

0 0
možnosti

Stavelmartin

12. 1. 2010 16:48
Hlavní problém

je podle mého v tom,že turnaj mistrů se hraje na konci listopadu a Australian Open na konci Ledna.. Pokud by se termín Australian Open dal na půlku února nikomu by to neublížilo. Kdo by se chtěl připravit a hrát jen ty důležité,mohl by,v lednu by mohly být turnaje ATP a kdo by je chtěl jet,tak by jel. To je hlavní problém. Když je konec sezony,hráč by měl mít aspň 7 týdnů volna,pak začít dělat kondici a potom začít s tréninkem na kurtu.. Pokud se z toho něco podcení,tak pak hráč nemá formu nebo je velice náchylnej na zranění. To je to,o co Djokovičovi jde a v tomhle směru s ním souhlasím..

0 0
možnosti

Chmelař

12. 1. 2010 14:55
federer

je jednička a nepotřeboval k tomu odehrát zdaleka tolik zápasů, co djokovič. i když je pravda, že djoko na žádný vyloženě zbytečný turnaj v podstatě nejel

0 0
možnosti

Alekks

12. 1. 2010 12:18
jako tenisový fanoušek

bych si samozřejmě přál mít tenis v televizi pořád. ale s hráčema souhlasím, těch skrečovaných zápasů už je privela.

0 0
možnosti

Geremi

12. 1. 2010 15:21
Re: jako tenisový fanoušek

co to placas?..je to sport kdyz si kazdy hraje na sebe..chce vic penez chce lepsi umisteni?tak at vymeta kazdy turnaj a nerve..jednoduche proste..je unaveny?tak at vynecha turnaje..to mam tak rad kdyz si stezuje tezce preplaceny sportovec..a pro vtipalky oznamuji ze nezavidim:)

0 0
možnosti

Luc123

12. 1. 2010 12:13
Jeho problém

Já myslím, že je to dost neopodstatněné. Je přeci jenom na něm kolik si zapíše turnajů. On hrál o 20 zápasu více než ostatní, já nechápu proč si nedal pauzu. Folbalisté nebo hokejisté jsouna tom hůř. Ti musí hrát v klubu každý zápas, který jim určí trenér. tenisté maji svobodnou volbu.

0 0
možnosti

George63

12. 1. 2010 14:34
Re: Jeho problém

Jojo je to jeho volba. Do toho ještě natáčení filmů, reklam. Chce prachy, tak ať nekňučí, nedělá to zadarmo.

0 0
možnosti

spock9

12. 1. 2010 12:06
jméno!

no nevim, ale myslím, že je to Djoković ;-)

0 0
možnosti