Diskuze

Odhalené soukromí tenistek. Rodinu bych nerozvedla, říká Šafářová

Jsou zvyklé mluvit s novináři i po těch nejpalčivějších porážkách. Ať na kurtu pohoří sebehloupěji, nevyhýbají se otázkám, neschovají se v šatně a nedělají hluché jako spousta jiných sportovních profesionálů. Když se ovšem na veřejnosti pitvá jejich soukromí, přestávají se české tenistky cítit pohodlně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

L21u25k81a43s 88M47u58d17r14a

31. 8. 2018 20:57

Eh, to je pořád dokola to samé... slzičky a fňukání, jaké jsme to Bára s Luckou hodné holky, a jen ten zlý bulvár o nás pořád lže...

Jsem přesvědčený, že kdyby na ničem z toho nebyla pravda, už to dávno skončilo u soudu (jako to udělali jiní), a soud by zcela jistě skončil vítězství (jako u jiných). Jenže ono je daleko spíše pravděpodobnější, že holky Bára s Luckou jsou tak trochu "mršky mrškaté", a obávají se, aby nevyplavalo na povrch úplně všechno, když už se "rozkřiklo" alespoň "něco" - mohly by totiž ztratit tu aureolu "dokonalých sportovkyň a žen."

Každý je jen člověk, a může mu to někde "ujet", ale tohle následné brečení "jak jsou na mě všichni zlí a lžou" je trapné....

0 3
možnosti

Jsem tady napsal citát z div hry Vyšetřování ztráty třídní knihy a smazali mi to, že to prý nepatří do slušné a kultivované diskuse. ;-D

0 0
možnosti
JV

To je milé, kolik lidí si i tento článek (s chutí) přečte, aby následně mohlo napsat do diskuze, že je to vlastně nezajímá a že rubrika revue do sportu nepatří. :-)

0 0
možnosti
PH

P96e60t93r 70H84r53a36b53á88k

31. 8. 2018 15:03

Tak detaily nikdo nezná a je to hlavně jejich věc. Šafářová je moc pěkná holka a měla si najít spíše někoho nezatíženého takovým břemenem, co má Plekanec. Je to sice krasavec, ale.... Bohužel Šafářová je taková, aspon se mi zdá, trošku naivnější a až nebude Plekyho bavit, tak skončí se slzami v očích. Kdysi byla moc pěkný pár s Berdychem.

0 3
možnosti
HS

Takže Mladá fronta si musí taky hned omočit.:-/

0 0
možnosti
HU

„Často si někdo vymyslí příběh a vydává ho za pravdu. Kolikrát mám nutkání tomu člověku zavolat a říct mu, že kecá a lže. Kolikrát si vůbec neuvědomí, že může ostatním strašně ublížit.“

Zdroj: https://sport.idnes.cz/ceske-tenistky-bulvar-vztahy-soukromi-d9g-/tenis.aspx?c=A180829_231141_tenis_par

Myslím, že se Bára plete, protože spousta lidí popsané dělá právě s úmyslem ublížit. To je také celá podstata bulváru, přinést jakoukoliv informaci, třeba lživou, jen aby byla nějaká senzace.

4 0
možnosti
RV

I hodná, milá, usměvavá a téměř všem sympatická tenistka může rozvést manželství.

5 2
možnosti
HU

Fungující spokojené manželství nedokáže rozvést zvenčí nikdo.

7 0
možnosti
Foto

Jak by bylo na světě krásně kdyby si každý všímal sám sebe.

4 1
možnosti
KT

Určitě existuje hodně takových lidí, ale těm diskuze nezajímá.

0 0
možnosti
IK

I43v27o 29K27a11r64c94h

31. 8. 2018 9:26

Lucka Š, je krásná holka, fandím jí, a přeju jí ať jí to s Tomášem klape a na bulvár ať hodí bobek....

13 0
možnosti
KT

Všichni máme kolem sebe drbny. No a ty potřebují nějaký zdroj informací. A většinou každý si prožil nějaký podobný příběh a tak to čte a říká si tak na tom ještě nejsem tak špatně, vlastně je to normální, když se to může stát i známým a bohatým lidem. Oni mají smůlu, že je všichni znají. Lidé ty články chtějí, protože za tím často vidí svůj příběh. Pokud napíšou, že Franta Vomáčka z Horní Dolní zahynul, každému to bude jedno, protože ho nikdo nezná. Přitom se takové věci stávají úplně běžně.

2 0
možnosti
KT

Pardon zahnul ne zahynul. Aut. opravy...

0 0
možnosti