Diskuze

Jak se žije tenisovým třicátnicím: Já a mít dítě? Zatím mě to straší

Každý den se vrátit domů a lehnout si do vlastní postele. Pro běžného smrtelníka úplně tuctová záležitost, pro profesionální tenistky cosi svátečního. Známí jim závidí exotické štace při putování po zeměkouli, slávu, štědré odměny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Maria_Kirilenkov%C3%A1 provdala se 24. ledna 2015, v červenci 2015 přivedla na svět syna!

0 0
možnosti

Tak tahle diskuze mě pobavila. O ženách třicátnicích a o dětech. A kecají do toho samí chlapi, kteří vědí kulový, o čem těhotenství a mateřství je.

1 1
možnosti

Ja mam manzelku ktera to ma konicek,ale deti mit nejspis nesmi a ja o ne nestojim tak co!

0 0
možnosti

J67a16n 68S86l69á14v58i73k

23. 1. 2016 23:20

kdo se da na profi sport tohoto typu neni az na vyjimky typ co tikaji hodiny. to by i novinar snad mohl poznat. RvRvRv ukrutny clanek a tema.

0 2
možnosti

Já myslím, že i tenistky jsou ve své podstatě obyčenými ženami a tikají jim biologické hodiny stejně jako ostatním :-)

1 0
možnosti

Děvčata zřejmě neví co by chtěly a to mají na bedrech 3 křížky. Většina z nich se bude nejspíš divit, že ne vše jde podle jejich plánu. Život je trošku složitější, jak jakýkoli zápas v tenisu. Moc bych jim všem přál, aby to nemusely zažít a vše proběhlo podle nich. Je však skoro jisté, že to všem určitě nevyjde. I tak však není nutno propadat panice, protože pak nejspíš přehodnotí své priority a i tak můžou prožít "plnohodnotný" zbytek života. Jen to nespíš u všech nebude s dětmi. Zajištěné budou nepochybně lépe než většina z nás, ale... Zatím bych se radoval z úspěchů, které nám dělají radost. Já osobně byl nadšený, jakým způsobem zvládla Bára zápas s Muguruzou. Pořád jsem čekal, kdy se "rozsype" a zápas se otočí. A světe div se, ono k tomu vůbec, ale vůbec nedošlo. Jen na konci byl takový malinkatý střípek, kdy začalo "haprovat" podání, ale Muguruza neměla svůj den a tak neměla ani žádnou šanci to otočit! To však nijak nesnižuje Bářin výkon.R^ Byl jsem z ní nadšený a osobně jsem ji neviděl tak hrát ani předloni ve Wimbledonu. Velká gratulace, i když to asi byl její poslední vrchol na AO. To bych se rád mýlil, ale asi ne![>-]

1 2
možnosti

J76a90n 11S71l79á49v86i73k

23. 1. 2016 23:21

vy zijete uplne mimo jejich svet a proto tomu, stejne jako autor, vubec nerozumite. to vas komentar omlouva.

2 0
možnosti

Petra Cetkovska ještě v mých očí stoupla.Co umí urvany parchos. Ta je desne fajn holka.No Petro,třeba tvá jmenovkyne se už na to chystá. Kvůli tomu Trinecakovi. Měli by ho mlátit všude, ne jen u nas! Pěkně ale dostal,jen co pravda

0 5
možnosti

J98i60ř34í 89K91v25ě80š

23. 1. 2016 19:56

Koukám vy vážně nevynecháte příležitost si do Petry K. kopnout, co?

3 0
možnosti

J20i48ř49í 24K48v78ě98š

23. 1. 2016 19:16

Nevšiml jsem si, že by tady někdo někomu přál otěhotnět co nejpozději, spíš tady zastáváme názor, že je to čistě věcí těch děvčat.

0 0
možnosti

Ženský jsou v pohodě, plánují si mateřství na 35. rok, přeci si ještě užít života. Pak zase chtějí urputně dítě, protože na ně dolehne střední věk. Pokud se jim to vůbec povede otěhotnět, tak se pak diví, že jim blbě vychází genetický testy, dostavuje se řada komplikací a po narození dítěte, pokud se všechno podaří, zjistí, že už jim na dítě trochu chybí fyzické a psychické síly, které měly, když jim bylo 25.

Také je vidět v ulicích čím dál víc babiček, které jsou rády, že ještě chodí a musí ve svých 70-75 letech tahat kočár. Těm už chybí síla na všechno. Spoustě důchodkyň se v dnešní době ani pomáhat s dětmi svých dětí vůbe nechce. To jsme to dopracovali za ty poslední dekády...

Na druhou stranu, když ženská neví jistě, jestli dítě vlastně chce, o dětech mluví jako o parchnatech, asi by je neměla vůbec mít. Začít ale přemýšlet o dětech až ve 30 je podle mě pozdě. Lidi dneska nějak nechtěj dospět a vzít na sebe odpovědnost sebe natož za své případné děti.

2 5
možnosti

Ještě doplním tu komickou snahu nezadaných třicátnic najít si rychle partnera, se kterým by mohly otěhotnět, takové vlastně i dost smutné.

1 0
možnosti
Foto

Bara - zlaty slova R^: Užívej si to! Každý den. Zápas i trénink. Jak se o nás starají. Přepychové hotely a přistavená auta. To jednou nebude.“

11 0
možnosti

A proč to jednou nebude, nebude to náhodou kvůli takovéto životní logice a životním hodnotám ? A vlastně, co teda bude ?

0 5
možnosti