Diskuze

Změňte pravidla! vyzval Rubljov vedení ATP po diskvalifikaci v Dubaji

Ruský tenista Andrej Rubjlov po vyloučení z turnaje v Dubaji za nadávky rozhodčímu vyzval ATP ke změně pravidel. Pátý hráč světa na instagramu uvedl, že se mu především nelíbí, že byl diskvalifikován pouze na základě tvrzení jednoho z čárových rozhodčích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OO

O76l37d94a 79O58l20e54š

6. 3. 2024 20:28

Rusáci by měli hrát bez prize money, jelikož z jejich daní Putin nakupuje bomby.

1 0
možnosti
MK

Nema ATP nechat russaky hrat vubec. At trenuji voleje na Sibiri a neotravuji svet svou pritomnosti

2 0
možnosti
KK

Rusáci hlavně nemají co hrát tenis a je ostuda ATP, že jim to umožňuje.

2 0
možnosti
RV

Určitě ho chválil a zval ho večer na 🍺. To se vždycky dělá nahlas a z pár centimetrů. Co kdyby byl hluchej. Tak aspoň aby mohl odezírat ze rtů.

1 0
možnosti
HV

S čárovým nemá co diskutovat, natož na něj křičet.

3 0
možnosti
MH

No, hlavně by tam jako Rusák neměl co dělat tak nebo tak.

6 1
možnosti
PG

Přijde mi že to soupeřovo mlácení raketou o zem vypadalo hůř než že rus na někoho zvednul možná i oprávněné hlas... Normální ucelovej clanek

1 1
možnosti

J67a70n 78Š68p17a36t48n57ý

5. 3. 2024 15:18

jo, vzdycky se najde neco, co podle vas vypada hur ... bagatelizace svinaren je jiz pravidelnou soucesti vaseho repertoaru ...

2 1
možnosti
Foto

Pochybujem, že by sa dala v nejakom rozumnom čase (2-3 minúty) zrealizovať Rubľovova požiadavka pozrieť si incident zo záznamu. Na to nie sú organizátori pripravení. Navyše tá nahrávka by nemusela nič dokázať. Ja som na začiatku pár sekúnd Rubľovovi nič nerozumel, potom už bolo počuť, že hovorí anglicky. V tých prvých sekundách mohol vypustiť hneď na začiatku pár ruských nadávok, z videa sa to nedá potvrdiť a ani vyvrátiť.

1 0
možnosti
PG

Orli oko neznáš?

0 3
možnosti
MV

Řev, agrese a ublíženost. Kde to v poslední době vídáme dost často?

2 0
možnosti
Foto

To mají z toho, že si pouštějí Rusy na turnaje. Alespoň vidí, že Rusové chtějí vždy zvítězit za každou cenu a bez ohledu na slušné chování a fair play. Na vyloučení by mělo stačit jen to, že na rozhodčího zvýší hlas - v jakémkoliv jazyce.

3 2
možnosti
Foto

Vy už jste z těch Rusů úplně zpitomělý. Je uplne6 jedno, zda to udělá Rus, Čech nebi Američan. Podstatné by mělo být, zda k tomu, že se hráč rozčílí a zvedne hlas, měl reálný důvod. Víme všichni dobře, že nad mnoha výroky rozhodčích zůstává rozum stát a nejen v tenise. Podle toho, co jste napsal, by takoví McEnroe nebo Kyrgios nesměli hrát vůbec.

5 2
možnosti