Diskuze

V Tróji vítězili jen domácí a Slovenka Kaliská

Jen dva cenné kovy unikli českým slalomářům na víkendovém dvaadvacátém ročníku závodu o Cenu Trojského koně v Praze - Tróji. Mezi domácí závodníky se na stupně vítězů dostali jen slovenská kajakářka Elena Kaliská a Anthony Brown z Velké Británie. Závod Trojský kůň se letos nekonal jako Světový pohár, ale v dalších dvou letech tento statut už mít bude. Na trojském kanálu se navíc v roce 2006 pojede mistrovství světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jana

10. 8. 2003 23:34
Nechapu to
Dobry den, nemohl byste mi nekdo vysvetlit ten novy zpusob hodnoceni? Myslela jsem, ze jeden den se jede kvalifikace, druhy den se jede semifinale a finale-tyto dva casy se scitaji a daji dohromady konecne vysledky zavodu. Nechapu co v tom clanku znamenaji ty celkove vysledky, jak je mozne ze cenu Trojskeho kone vyhral Lukas Kubrican a ne Antony Brown Ne ze bych neco tomuto nadejnemu zavodnikovi neprala, moc mu fandim, ale proste nedovedu pochopit jaktoze vyhral, kdyz nevyhral?
0 0
možnosti

nick: Carter

12. 8. 2003 19:23
Re:
Vykašli se na to. Důležitá je víra. A Plastici.
0 0
možnosti

Rades

10. 8. 2003 20:44
nick???
Ty chytráku! Vodou se neplýtvá! Ta prostě teče v řece. Jak to tak chodí, tak ze zhora dolů a někdo se na ni pěkně sveze. No a že tam nechá trochu své energie, tak to záleží jen na něm samotném a je to jeho věc. ... Děkuji všem našim závodníkům, že nás zase skvěle reprezentovali a ukázali, že Češi jsou prostě ve vodním slalomu nejlepší.  Ať žijou olomoučtí rowdies
0 0
možnosti

tomichon

11. 8. 2003 11:53
Re:
Ale ukludni sa, ved tam vobec neboli najlepsi Slovaci. Cesi su dobri akurat, ked si to rozdaju medzi sebou.  A Kaliska tam bola len kvoli Hilgertovej, inak by sa na to tiez vybodla. Ale rypem co?
0 0
možnosti

arter

10. 8. 2003 20:01
nick:
Plýtvání energií i vodou.
0 0
možnosti