Rangers zničili v derby Celtic

G l a s g o w - Ve čtvrtek podepíše smlouvu a v sobotu pomůže jedním gólem zničit Celtic Glasgow v největším hitu skotské ligy.
Ve čtvrtek podepíše smlouvu a v sobotu pomůže jedním gólem zničit Celtic Glasgow v největším hitu skotské ligy. Tak úchvatný začátek má norský útočník Tore Andre Flo v dresu Glasgow Rangers. U vysokého střelce to však není neobvyklý úvod. Skóroval také při prvním zápase za Bran Brann Bergen i londýnskou Chelsea, odkud do Skotska přišel za téměř tři čtvrtě miliardy korun. "Myslím, že v budoucnu se o mé ceně bude ještě hovořit, ale dneska se cítím skvěle. Rangers se přece potřebovali zvednout." Rangers vyhráli drtivě 5:1, skotská liga takový výsledek potřebovala, protože konkurenční Celtic utekl v tabulce. V srpnu například rozložil Rangers 6:2. Nyní Rangers ztrácejí na Celtic 12 bodů. "Bylo to velké vítězství, doufám, že nám teď fanoušci odpustí poslední nepovedené týdny," řekl trenér Dick Advocaat.

Výsledky 17. kola: Rangers - Celtic 5:1, Aberdeen - Motherwell 3:3, Dundee United - Dunfermline 3:2, Hearts - FC Dundee 3:1, Kilmarnock - St. Johnstone 0:2, St. Mirren - Hibernian 1:1.

Pořadí v čele: 1. Celtic 44, 2. Hibernian 37, 3. Rangers 32, 4. Kilmarnock 30.

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž

Témata: Chelsea FC