Nuclears doma nestačili

Třebíč - Baseballisté Třebíče začali v moravské lize klopýtat. Úvodní tři zápasy sezony sice dotáhli k výhrám, v následných třech duelech však nebodovali. Naposledy Nuclears podlehli na domácím hřišti Ostravě a Olomouci a v neúplné tabulce jsou s padesátiprocentním ziskem bodů až na třetím místě.

"Zklamala nás pálka, na které jsme opět pohořeli," posteskl si třebíčský kouč Michal Kopečný. "Navíc v utkání s Hipposem Ostrava proti nám házel reprezentant Lysko, který nám moc šancí nedal. Devadesát procent hry určuje výkon nadhazovače - pokud je na druhé straně tak výborný hráč jako Lysko, jenž nedovolí pořádný odpal, jde s tím pak jen těžko něco dělat," dodal trenér.

Kopečný si stýská hlavně nad citelnou absencí tří velmi dobrých pálkařů.
"Na útoku je citelné, že nehrají Radim Vondráček, který je na vojně a těžko se tak dostává do Třebíče, Michal Binka, který je na škole v Pardubicích a Pavel Eigl, který dal loni pět homerunů, ale teď je po operaci ramene. To je znát, chybí nám," řekl Kopečný.
V Třebíči čekali, že na tom budou v této fázi soutěže podstatně líp. "Máme nyní slabší útok, nevypadá to moc růžově, ale určitě se zvedneme," věří kouč, že o víkendu se v zápasech s Blanskem a MZLU Brno dostaví zlepšení.

Výsledky:
Třebíč Nuclears - Hippos Ostrava 3:9
Třebíč Nuclears - Skokani Olomouc 6:8


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž