Diskuze

Březina je po krátkém programu na MS šestý, ale jen dva body od bronzu

Předvedl jeden z nejlepších krátkých programů kariéry - a je s ním šestý na světě. Michala Březinu však na mistrovství světa krasobruslařů v kanadském Londonu dělí v poločase soutěže jen 2,07 bodu od bronzu, a to je v krasobruslení méně než jeden dvojitý axel. Tomáši Vernerovi patří sedmnácté místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Jako nejde hrát fotbal bez gólů a skákat na lyžích bez dostatečné dálky nejde ani v krasobruslení udělat výsledek bez kvalitně provedených skoků. Oni totiž mají i ti ostatní jízdy pořád dobré a lepší - vemte si Tena, který se vždycky protrápil k nějakému zoufalému výsledku a najednou - bum! Těžko říci, co by Tomášovi pomohlo, změn udělal plno, ale zatím to spíš vypadá až na ojedinělé záblesky kvality na pomalý a pozvolný sešup.

1 0
možnosti

Mně přijde, že Tomáš má nějaký psychický blok, on na mě vždycky působil, že po prvním nepovedeném prvku celou jízdu kompletně zabalil. A když vidím, jak kazí skoky, i ty jednodušší, tak si myslím, že problém bude spíš v hlavě. Mrzí mě to, protože má svůj osobitý projev, který má vysokou úroveň. Osobně se mi líbí víc, než styl Michala, který je ovšem větší suvenýr, tím pádem je to poznat i na výsledcích.

0 0
možnosti
VN

Verner stále "velkohubý" :-/

0 0
možnosti
VK

Bohužel:-(, pamatuji si na některé jeho jízdy, které byly opravdu fenomenálním sportovním zážitkem, když si naprosto získal celé publikum:

http://www.youtube.com/watch?v=VyA51Pohhlo

http://www.youtube.com/watch?v=AilhYKYEKzg&feature=related

Michalovi hodně štěstí;-)

1 0
možnosti