Hašek je v plné síle. Omlouvat se nehodlá

  • 40
Praha - Tak Dominik Hašek, česká hokejová legenda a kdysi kandidát na prezidenta, předstoupil před národ. Poprvé promluvil veřejně o skandálu, který poškodil jeho jméno. Co vzkázal fanouškům, kteří nad jeho chováním při nedávném in-line hokejovém zápase nevěřícně kroutili hlavami? Pokud někdo čekal od Haška veřejnou omluvu nebo projev lítosti nad tím, že po jeho faulu musel být soupeř dva dny hospitalizován v nemocnici, bude zklamán. Dominátor se představil v plné síle. Jako sebevědomý, vtipný muž.

Hašek prohlásil, že se cítí nevinen a taky trochu ukřivděný. Už dva zápasy stál. To je podle něj zbytečně přísný trest! Už by chtěl zase hrát.

Z čeho pramení jeho sebejistota? Buď je opravdu nevinen, nebo ví, že mu nikdo nic nedokáže. Že se záznam jeho zákroku na ležícího soupeře už nenajde. Ani policie na to příliš úsilí nevynaložila. Vždyť autora jedné z nahrávek vypátrala až poté, co ji předběhli novináři.

A Haškova oběť? Ta po jeho návštěvě nechce o případu mluvit... Není divu, že byl Hašek na tiskové konferenci v pohodě.

Slavil vlastně vítězství. Dnes vyjde ve většině deníků jeho usměvavá tvář s čepicí Dominator na hlavě. Skvělá reklama... Reklama Dominátora

, Téma

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž