Diskuze

Trapas při Czech Bowlu? Zní i v USA. Americký fotbal ale reagoval se ctí

Zatímco většina sportovních fanoušků v Česku neměla o tom duelu ani ponětí, v dalekých USA si o něm přečetli. Sobotní Czech Bowl, tedy finále zdejší ligy v americkém fotbalu, přineslo takovou kuriozitu, že se o ní rozepsali i na oficiálním webu zámořské NFL.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Sport ktery jsem nikdy nepochopil nepochopim a nechci pochopit.

0 0
možnosti
PM

Zase je to poprvé co se o české lize píše na NFL.com.

0 0
možnosti
HJ

H88o43n71z55a 45J96e80ž86e53k

27. 7. 2016 15:06

AF o mississippský parník nejlepší sport na světě!!

Vy co hloupě tvrdíte, že se hraje 5 vteřin a pak se 5 minut stojí ... Máte pocit, že při socceru zažíváte po 90minut strhující dramatické podívané? Já naopak u tohoto polehávání a zdržování zívám už po 5 minutách. Kolikrát by člověk usnul jenom než se rozehraje roh či hodí aut. Naopak při sledování NFL je spousta času si rozebrat předchozí snap v opakovačkách z několika úhlů pohledu. Sice se hraje 4x15 v regulaci a celkově zápas zabere cca 3 hodiny času, ale většinou se u něj nenudím ani chvilku. A pro fajnšmekry jsou skvělé právě defenzivně laděné bitvy o každý yard hřiště.

Už se nemůžu 8.září dočkat

2 0
možnosti
Foto

Taky co jineho zbyva, nez ty neustale opakovacky a rozebirani, ze ;-)

0 0
možnosti
KK

Daleko větším trapasem je vydrancovaný stadión po FK Žižkov, který působí dost hororově! Celý zápas hrozil totální výpadek elektřiny, vypadla skoro polovina světel a nešlo chlazení. O sociálním zázemí a kulturním prostředí ani stopy. Špína ze sedadel se nedala pořádně setřít. A to je nejvhodnější stadión v Praze a okolí!!!! Jinak nejkvalitnější finále historie a skvělý přenos! AF nebude nikdy pro tupouny jelikož má složitější pravidla a spoustu taktických variant. Včerejší fotbalové pohárové zápasy byly určitě jednodušší!

2 3
možnosti
AJ

A není to tak, že u sportu by se měl člověk hlavně bavit? Pokud budu chtít něco náročného na přemýšlení můžu sledovat šachy a nebo lépe se třeba raději něco učit. ;-)

0 0
možnosti
ZS

Tak že ve fotbale jsou kýble hnusu, tak o tom se tady bavit nemusíme, o tom žádná.

Na druhou stranu, pokud ten článek dává americký fotbal tomu skutečnému fotbalu za vzor pokud jde o morálku a férovost, tak tady řeknu dvě věci.

Pokud by to byla opravdu taková férovka, tak by se ten Dundáček přiznal, že míč chytil daleko před endzónou a že do ní v žádném případě nedoběhl setrvačností. Jedno i druhé by znamenalo safety a prohru jeho týmu, Dundáček ale mlčel...

A pak řeknu další věc, americký fotbal není v našich podmínkách malý sport, je to miniaturní sport. Až do něj poteče tolik peněz, jako do fotbalu, bude ho hrát stejné množství hráčů, bude to v něm vypadat úplně stejně. Všechno je to o morálce lidí a není žádný důvod se domnívat, že americký fotbal hrajou jiní lidé, akorát nemají žádný důvod to tak hrotit. Všichni jsme Češi...

3 1
možnosti
PP

P21a19v89e32l 46P82e16c92k74a

27. 7. 2016 12:47

ad Dundáček, morálka a férovost:

Chtěl jsem napsat vlastní kometář, ale tady je to všecho tak nějak pohromadě:

http://www.caaf.cz/?path=zpravy/1897-vyjadreni-k-akci-v-zaveru-czech-bowlu.html

Viděl jste někdy podobně sebekritickou reakci nějakého fotbalového funkcionáře?

ad finance:

V USA je AF sportem č. 1 a tečou do něj závratné sumy, přesto se žádné "kýble hnusu" nekonají, zatímco v "evropském" fotbale jsou všudypřítomné a rozhodně to není jen česká záležitost.

Narozdíl od vás se také domnívám, že různé sporty skutečně přitahují RŮZNÉ typy lidí, i když důvody neznám. Srovnejte např. chování fotbalových "fanoušků" s příznivci libovolného jiného sportu.

3 0
možnosti
JM

J51a71n 98M22u73c79h49a

27. 7. 2016 10:39

viděl jsem toho zápasu asi půlku a ten zářez nakonec mi přijde naprosto neokecatelnej, prostě zářez..

0 0
možnosti
JV

Samým dojetím nestíhám utírat slzy. Věcně si ale nepamatuji, že by v samozřejmě totálně zkorumpovaném fotbale se stal tak okatě druhý prvním. Podobné to bylo při MS v ragby. Oslava mužné férovosti, profesionálních, vždy fair play rozhodčích, kterou nám servírovali obětaví reportéři z ČT, skončila drsným zaříznutím nebohých Skotů jihoafrickým sudím ve čtvrtfinále. Některé sporty jsou nám předkládány jako z podstaty ušlechtilé. Proboha proč?

0 5
možnosti
JS

to mate asi hodne slabou pamet :-)

0 0
možnosti

Njn, diskuze plná klasických hádek "haterů" fotbalu s ostatními. Každého baví něco jiného, ocení něco jiného. Fotbal je více o individuální technice, hokej o agresivitě, americký fotbal o týmovosti, rugby je o (doplňte si sami).

0 0
možnosti
JS

kdyby byl fotbal jem o te technice, tak ho vetsina lidi "nehateruje" :-)

1 0
možnosti
MK

btw 110 yardu :) nicmene kazdy sport ma nejay typ mereni. TO je to posledni/.

0 0
možnosti
MK

Je to strasne, ale treba pro americku sprintery je za zase sok, ze bezi na 100 Metru a nikoliv 90 yardu :D Fakt je to takovej problem ? :D

0 0
možnosti