Domácí toho míň pokazili

Chihuriho kuriózní gól byl v nelíbivém zápase plném až zoufalých nepřesností jedním z mála zajímavých momentů: příbramský brankář Špit se po půlhodině utkání nechal nevídaně zaskočit odraženým míčem, a domácí tak lacino přišli k vedení. Po chvíli hostující Otepka trefil z přímého kopu břevno a vzápětí Novákovu dělovku zblízka ekvilibristicky vyrazil žižkovský gólman Pižanowski. To ale bylo všechno, co Příbram, se Šmejkalem na místě libera, nabídla. Míč neposlouchal téměř nikoho, občas sice rychle putoval z nohy na nohu, to ale střídavě ze žižkovské na příbramskou a naopak. Úpornost a snaha překryly fotbalové umění. Přece jen o něco míň toho pokazili domácí, a tak je jejich nejtěsnější vítězství zasloužené.

Branky: 33. Chihuri, 61. Pospíšil - 79. Novák. Rozhodčí: Hlaváč. ŽK: Sovič, Šmarda, Janoušek, Chihuri - Kulič, Otepka. Diváků: 3825. Poločas: 1:0.

Žižkov: Pižanowski - Mlejnský - Sabou (31. Šebesta), Hunal (88. Zakopal), Mikulík - Sovič, Chihuri, Pikl, Šmarda - Stracený (60. Janoušek), Pospíšil.

Příbram: Špit - Šmejkal - Grlič, Podzemský - Otepka, Jarolím, Novák, Rychlík - Kulič (78. Mucha), Ryšavý (65. Nehoda), Zušťák (70. Čížek).

Jak se nám líbili

Žižkov: 4
Příbram: 3



Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž

Biatlon

MS v hokeji 2024

EURO 2024

Olympijské hry

Sportovní výsledky

Témata

Nepřehlédněte