Bohunice ztratily první bod v baráži

Brno - První bod ztratily v baráži o účast v extralize házenkářky Bohunic, ve 4. kole doma remizovaly s Litvínovem 19:19. Přesto stále vedou šestičlennou tabulku. "Snad jsme si vybrali slabší den, na utkání musíme rychle zapomenout. Nedařilo se brankářkám a Freislerová, která je v první desítce nejlepších střelkyň extraligy, naši obranu několikrát vyškolila," posteskl si manažer bohunických házenkářek Josef Trumpeš.

"Byli jsme za celý zápas jen dvakrát ve vedení, nalomily nás dva zbytečné góly do šatny. V rozhodujících chvílích na sebe vzala odpovědnost Kupková a družstvo podržela. Ztráty litujeme, přesto by bod mohl být zlatý. Baráž nám vlastně začíná až v neděli," uvedl manažer.

V následujícím kole totiž Bohunice povezou své ambice do Olomouce k rivalovi z druhé ligy. Zápas může být pro další vývoj v baráži klíčový. V dlouhodobé soutěži letos Bohunice olomouckému Prioru dvakrát podlehly.

K zápasu odjedou bez jedné ze svých opor Molišové, která má podezření na poškozený meniskus. "Výkon, jaký jsme podali proti Litvínovu, by nám asi na úspěch nestačil," burcuje Trumpeš.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž