Diskuze

Machura se po dopingu vrátil jako mistr v americkém fotbale

K titulu českého šampiona ve vrhu koulí přidal v pondělí večer bývalý atlet Remigius Machura mladší také titul šampiona v americkém fotbale.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Jenom k údajnému dopingovému prohřešku mého syna. Fakticky nebyl trestán za dopink, ale za velkou pravděpodobnost, že ho užil. Tak ho nyní odsuďte na doživotí. Ti co nechtějí trest smrti, protože může dojít k justičnímu omylu, ti chtějí nulovou toleranci za ne zcela prokazatelný prohřešek? Asi je s touto společností něco divně.

1 0
možnosti
JC

J66a80r35o 51C36e22c77h

21. 7. 2015 23:19

Je povzbuzujici, ze vetsina diskutujicich pod timto clankem ma zcela jasno. Proti nim je Mirek Dusin prolhanej krivak. Pravdepodobne cerpaji ze svych obrovskych zivotnich zkusenosti, nekompromisnich postoju ke kazde nepravosti a nemalych zivotnich uspechu. A zrejme kazdy z nich vrcholove sportoval, takze vi o cem mluvi.

0 0
možnosti
JC

J38a73r72o 90C21e93c92h

21. 7. 2015 17:19

Názor většiny - bral tak ať má doživotně utrum. Takže analogicky: za překročení povolené rychlosti doživotně řidičák pryč, za opisování při písemce automaticky vyhazov ze školy, za nevěru ufiknutí .. nebo ukamenování. No ještě bych přidal - za poslání přiblblého komentáře o věci o které nemám ani páru doživotní zákaz Internetu.

1 1
možnosti
HU
TB

Jj, doper jako doper :-):-/Rv

1 1
možnosti

V americkém fotbale nejsou dopingové kontroly na denním pořádku, takže si vybral správný sport ;-D

1 0
možnosti
JM

nevim no.....osobně jsem pro nulovou toleranci...doping=konec bez pardonů a nebude moc hrát ani kuličky

3 1
možnosti
KH

Mám to dost podobné. Vědomě bral, měl by mít utrum. Zvlášť růstový hormon. To nebyla nechtěná medikace rýmičky...

3 0
možnosti