Diskuze

Pardubicím chybí hvězdy, Brhel ale pojede

Oslaben o dvě velké hvězdy - Lukáše Drymla a Lee Richardsona - nastoupí ve středu v podvečer na dráze ve Slaném vedoucí celek plochodrážní extraligy družstev Pardubice ke třetímu kolu nejvyšší tuzemské klubové soputěže. Pražský Olymp naopak ohlásil plnou sestavu včetně Bohumila Brhela, jednoho ze dvou českých plochodrážníků, kteří pravidelně startují v seriálu Grand Prix. Závod ve Slaném začíná v 18 hodin a domácí družstvo se letos poprvé představí s Jiřím Štanclem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fanda

28. 5. 2003 7:57
nechápu
Vážení skutečně je už neuvěřitelné jak přemýšlí šéfové pražské Markéty jde jim opravdu ještě o titul v naší Extralize? Kdo sleduje plochodrážní závody tak určitě ví, že v loňském MČR juniorů byla na 3. místě veliká naděje tohoto sportu Jan Jaroš a i letos předvádí vynikající výkony postoupil do seriálu MS juniorů, je opět na 3.místě v průběžném pořadí MČR juniorů a přesto je stále stavěn na druhou kolej za Luboše Tomíčka a nedostává šanci jezdit Extraligu. Nikdo nechce zpochybnit výkony tohoto mladého jezdce je určitě nadějný, nic méně o poznání horší než Jan Jaroš a určitě by tak významný seriál jako je Extraliga družstev měl jezdit ten nejlepší. Luboš Tomíček na střelce jakými jsou Drymlové a jiní, zkrátka ještě nestačí zatímco Jaroš si poradí dnes s kdekým a hlavně nemá před těmito jezdci žádný respekt. A tak se ptám nejde na pražské Markétě zase jenom o protekci? Všichni přeci víme, že Luboš Tomíček st. zde dělá motory, že? Mě jako příznivce pražského Olympu tato situace velmi vadí asi začnu fandit Mšenu, nebo Slanýmu je to od Prahy nejblíž. Fanda
0 0
možnosti

Jarda

28. 5. 2003 13:27
Re: nechápu
Nemohu než s tímto názorem plně souhlasit s mladým Tomíčkem je to už vážně příliš okaté. Na Markétě vždy vládly protekce to se všeobecně ví, vždy dětičky těch slavných tam lízali smetanu a my ostatní jen čuměli, bohužel to trvá dodnes, proto je také PD tam kde je. Junioři žádní, zázemí žádný, reklama PD žádná, funkcionáři stejní. Proto jsem s tímto klubem a sportem skončil žaludek na to má bohužel málokdo. Takže Lubošku jentak dál a za pár let tě budou mít všichni plný zuby, anebo ti to dojde a začneš být spravedlivý taky sám k sobě a začneš na sobě makat? Kdyby totiž jo tak se mezi tebou a Jarošem mohou odehrávat férové souboje a na kvalifikaci MS půjdeš právem a né ze 4.fleku(viz.loni,) všichni víme, že tam patřil totiž Jaroš a ty pouze na ME. Neníliž pravda?
0 0
možnosti