Diskuze

Proč myslíte, že Ferrari nestačilo? naznačoval po závodě Verstappen

Náhlý výkonnostní pád vozů ferrari, které nebyly při Velké ceně USA formule 1 schopné konkurovat Mercedesu nebo Red Bullu, mnohé překvapil. Ne tak třetího muže závodu Maxe Verstappena, ten má jasno. „Proč jim to nejelo? Co myslíte?“ ptal se uštěpačně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja by som si pockal na dalsi zavod, ten bude viac smerodatny.

Predsa len Leclerc jazdil s motorom so starou specifikaciou (kedze v treningu svoje ferrari musel odstavit koli poruche a motor vymenili za starsi). A tato stara specifikacia bola uz vo velkej cene Madarska takmer O KOLO POMALSIA od lidrov. Takze jeho vykon v poslednom zavode ziadny performance drop nenaznacuje.

Vettel hoci mal motor s "spec 3" specifikaciou mal zasa asi problemy s pneumatikami (?) kde malo jeho ferrari obrovske problemy zatacat, a potom ho dorazil podvozok.

0 0
možnosti

Kdo sleduje F1 na RTL tak vi. Tam to jasne a strucne rekli. Pri startu a na rovinkach meli vetsi prutok paliva a to jim davalo 40-50 koni na vic. Divim se ze jim to vubec tak dlouho prochazelo. A navic neni to prvni podvod od Ferrari. Lony to zas byly diry navic v podvozku ktere umoznovali lepsi prilnavost k vozovce. Jina staj uz by byla potrestana, jenze Ferrari Rv

3 3
možnosti

Mercedesu preslo spalovanie oleja spolocne s palivom, tusim v sezone 2017. Nebol potrestany.

0 0
možnosti

Je to podeřelé,

Už jenom, jak najednou z ničeho nic, začalo Ferrari vyhrávat.

2 0
možnosti

J31o75s34e32f 10Š58v35e10c

11. 11. 2019 18:31

A co medvědi, ti jsou čistí? :-P

0 0
možnosti