Diskuze

Huleš jel nejlepší závod v životě

Pouze na kratičký okamžik, průjezd třemi zatáčkami, si mohl Jaroslav Huleš vychutnat jaké to je být první na světě. To platilo v dlouhé kariéře sedmadvacetiletého motocyklového závodníka až do uplynulého víkendu. V japonské Suzuce, úvodním podniku sezony mistrovství světa, konečně dokázal, že patří mezi elitní jezdce. V sedle nového stroje po čtyři kola kraloval poli závodníků kubatury do 125 ccm. Než upadl. "Byl to jeden z mých nejpovedenějších závodů v životě, možná vůbec nejpovedenější," říká Huleš. "Mé vystoupení mělo velký ohlas, nikdo to nečekal."Huleš a Smrž v GP Japonska - více zde
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roman

13. 4. 2002 1:04
Fanděte !!!
 Jardo letos jim natrhni pr...!!!
0 0
možnosti

nail

10. 4. 2002 10:50
Hurá
Lepší spadnout vlastní chybou v čele závodu, než jet na jistotu kolem patnáctýho místa. Huleš byl fakt dobrej.Nail
0 0
možnosti

Tomáš BRNO

10. 4. 2002 7:51
Jardo jen tak dále
Myslím si že je tady konečně sezona na kterou jsme  všichni čekali. Držím Jardovi palce a těším se na další fantastický zážitky u televize a samo v srpnu u nás v Brně v reálu. Nemůžu také zapomenout na Jakuba. Takže ČEŠI dotoho.
0 0
možnosti

Q

9. 4. 2002 18:06
Mozna hrach na stenu hazim, ale TAMEJSI se pise bez n.
0 0
možnosti

Mart

9. 4. 2002 16:07
Úspěch!
Já vždycky našim fandím a jsem rád, když dojedou na čelních pozicích. ale zdůrazňuji DOJEDOU! Když vybouchne motorka, je to smůla, ale Jarda za sebou daleko nikoho neměl a díky opakované jezdecké chybě se připravil o nejlepší výsledek své kariéry. Myslím si, že největší jeho úspěch je šesté místo z loňské sezony a určitě ne závod, v němž vlastní vinou nedojel. Jinak jemu i Jakubovi budu nadále držet palce, ale ať už nikdo proboha neoznačuje vypadnutí vinou vlastní jezdecké chyby za úspěch, třebaže to je z první pozice. V konečném účtování to je totiž jedno, z jakého místa spadl.
0 0
možnosti

Pietro

9. 4. 2002 18:47
Re: Úspěch!
Je vidět, že tomu moc nerozumíš.
0 0
možnosti

Radek

9. 4. 2002 14:52
A-kit?????
Já motoristickému sportu moc nerozumím, ale rád se na něj podívám a občas taky poslouchám (ušima). Poraďte mi někdo fundovanější - A-kit a tovární mašina je přece rozdíl. Nebo ne? Pokud ano, tak mi řekněte jak může někdo dělat rozhovory s motocyklovými závodníky, když tomu nerozumí?
0 0
možnosti

Wlada

18. 4. 2002 19:32
Re: A-kit?????
Nevím jestli jsem zrovna vhodný poradce v tomto směru, ale co já vím tak se říká tovární A-kit a to je tovární stroj a potom jso kitové díly do strojů a ty jsou vcelku běžně k dostání ale není to naprostá světová špička, alwe jsou i týmy které si některé věci vyrábějí samy.... Wlada39
0 0
možnosti