Diskuze

Podcenili jste formuli 1! Kritika na nového majitele se valí ze všech stran

Stížnosti promotérů, ostrá slova od Red Bullu, kritika z Ruska i zrušený lukrativní televizní kontrakt. Nelehké týdny prožívá americká společnost Liberty Media, vlastník formule 1. Dokonce se spekuluje o tom, že by mediální gigant mohl královnu motorsportu prodat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠT

stačí zrušit ty omezující "fíčury", zrušit výdrž motoru na více závodů, povolit "novinky" a používání vylepšení tak, jak uzná jezdec. Odjakživa vyhrávali ti, kdo přišli s vylepšeníma. Jak motorů, tak aerodynamiky. Teď DRS a podobný věci. Ať si to používá každej, jak chce a uzná za vhodný. Pak si budou předjíždět jezdci tam, kde oni budou chtít a né čekat tam, kde na to bude připravenej i soupeř. Každej ví, že cokoliv na cestě od motoru ven jen ubírá výkon. Tlumiče hluku u motorů, který mají mít nějaký výkon, to je holý nesmysl. Odjakživa byla formule jedna výstavní síní výzkumu novinek do automobilovýho průmyslu. Rekuperace je výborná věc. Vylepšování motorů a všeho prostě je pokrok.

1 0
možnosti
PZ

ani ty baby na startu už tam nebudou?a zvuk motorů jako vysavačů zůstane?

1 1
možnosti
OH

B.E. je ten, který F1 dovedl tam, kde je dnes. Jenže po prodeji se čekaly změny a jelikož nenastaly, tak přišla kritika, která měla znít už před lety...

Rv

18 0
možnosti
JT

Přesně tak. Do řiti šla F1 už za vlády dědka. Ti američani už jen pokračovali v sestupnym trendu a ještě zasvinili prostředí zákazama grid girls, protože tahle bolševická agenda prorůstá jak nákaza všude.

11 1
možnosti
DK

na monackém okruhu by už nepředjel nikoho ani Chuck Norris v kokpitu ;-€ - ještě pamatuju doby, kdy to řezal divočák James Hunt, to bylo pokoukáníčko :-P

.

a jeden nezapomenutelný závod jsem sledoval, kdy Brambilla předjel zezadu úplně všechny jako kdyby stáli - ono totiž v průběhu závodu začalo pršet, doslova stříkala voda a nebylo vidět a on letěl v té apokalypse neuvěřitelnou rychlostí a všechny hvězdy si namazal na chleba ala 1st place :-P

10 0
možnosti
PS

Možná by stačilo začít zase tankovat

9 1
možnosti
JK

Tak jsme si zanadávali a 17. března hurá k televizím :-)

8 7
možnosti
Foto

Už se u toho nedá ani žehlit:-/

14 2
možnosti
JT

J56o41z59e55f 46T29o88p45i64č

13. 2. 2019 14:05

To jsou chvíle, kdy jsem rád, že už jsem tak starej, že jsem zažil F1 v éře Senny a Prosta, kteří sváděli napínavý souboje a bylo jim fuk, že jezdí za jeden tým. Současná Formule je atraktivní asi jako mexický dokument o páření mořských sasanek.

38 2
možnosti
HB

Ukňouraný jednašestky na Tilkeho uniformních okruzích. Kouknu na Spa a Monzu., u ostatních na start a cíl.

10 1
možnosti
AS

Snížit objem a výkon, zrušit tu hovadinu se dvěma sadama gum, zmenšit auta, zrušit všechny elektronický serepetičky, vrátit se ke kořenů, kdy auto řídil pilot a ne komjutr.

5 0
možnosti
TH

No právěže F1 má elektroniku pravidly hodně ořezanou, bez nadsázky se dá tvrdit, že běžný osobák ji má více...

Ten hlavní rozdíl proti "kořenům" je, že je dnes úplně jinde aerodynamika a celkově vyladění auta.

2 0
možnosti