Diskuze

Svaz zamítl odstupné pro Jandu

Manažeři skokana na lyžích Jakuba Jandy požadovali kompenzaci pět milionů korun za to, že se vzdají všech reklamních ploch pro nadcházející sezonu a vítěz Světového poháru podepíše reprezentační smlouvu ve stávající podobě. Oznámil to výkonný výbor lyžařského svazu, který požadavek manažerů na středečním zasedání zamítl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

huruvu

3. 8. 2006 8:16
Noname-ové ze svazu
Ty nuly na svazu si snad vůbec neuvědomujou, že jen díky Jandovi maj ještě sponzoři o skoky v CZE zájem. A když může mít plochu pro sponzora průměrnej biatlonista, tak kde to pak jsme. Českej sport je jeden velkej kocourkov. Nebo spíš prodloužená ruka ČSSD
0 0
možnosti

maroons

3. 8. 2006 7:21
nedivím se většině
dobrých českých sportovců, že tady nechtějí být, když jsme taková banda, viz Lendl apod. Jen co někdo udělá trochu výsledky, hned se o to, aby se na tom mohl někdo přiživit rvou jak směčka prašivejch psů.
Hnus...
0 0
možnosti

mosulský machredž

2. 8. 2006 19:10
oo
" zájem o skoky vzrůstává díky Jandově výkonnosti," uvedl Jež " - DOBREJ JOKE
Mozna by si jez mel vytahnout hlavu z ritniho otvoru, bo od druheho skoku 6. ledna v Bischoshofenu skace Janda uz pravidelne totalni hov/no a kazde desate misto ceskeho Edwardse v nadchazejici sezone bude oslavovano jako by vyhral olympiadu ( aha na tu jsem zapomnel  ) .....
0 0
možnosti

Gisbernik

2. 8. 2006 19:20
Re: oo
Ja ja!!!
0 0
možnosti

sipecek

2. 8. 2006 18:30
Hm...
Koukam, ze na svazu je to samej zakomplexovanej vocas a zkousej tady po kratke odmlce znova aplikovat bolsevicky manyry. Bejt Jandou tak se na ne zvysoka vy.. a jdu skakat za Bahrain. Co se tyce penez, tak by byl po jedne sezone dozivotne zajisten a co se tyce prostredku na pripravu a pohody, tak by se mel 100x lip.
0 0
možnosti

pechyn

3. 8. 2006 1:56
Re: Hm...
jj souhlas!vysral bych se na ne a jak by pak za rok prisli s prosbou at se vrati za kazdou cenu...tragedi,ale tak je to v kazdym sportu u nas...kdo neco umi tak z toho chtej mit nevzdelany papalasove co nejvic penez......
0 0
možnosti

osmera

2. 8. 2006 18:14
bafunari
No zase nasi bafunari bodujou. Mohli by z neho mit peknou dojnou kravu ktera by jim prinasela penize a takhle nejen ze nebude chtit reprezentovat a navic jeste bude nervozni a nebude podavat dobry vysledky, takze se sponzori zase rozutecou. Nejvic me pobavilo to konstatovamni "nelze brat penize pro jakuba z rozpoctu ostatnich klubu", ja teda myslim ze on prinasi na reklamnich smlouvach daleko vice penez nez chce sam.
0 0
možnosti

Gisbernik

2. 8. 2006 18:13
Kéž by!
Jandisovi narvali sportovní zadeček mladý Raška,nebo Tonda Hájek a jeho "věrným dojde,že nebudou-zlatá vajíčka" a on začne makat tak jak za doby-Vasje Bajce!!
0 0
možnosti

gibonxxx

2. 8. 2006 17:57
Proč
mu sakra nenechají "kousek lyží" takhle když se to bude dál táhnout tak akorát z toho bude nervózní a stane se to co před olympiádou a nebudou mít z něho prachy žádný. Já osobně sem na jeho straně proč by si nemohl přividělat.
0 0
možnosti