Diskuze

Unavená, spokojená. Ale sezona hned pokračuje, plánuje Strachová

Na stůl před sebou vyrovnala všechny "sněhové vločky" a pak Šárka Strachová, čtyřnásobná medailistka mistrovství světa slalomářek, řekla: "Hrozně nerada bych své medaile srovnávala, každá je jedinečná." Ta první ze Santa Cateriny byla překvapivá, zlatá z Aare zase zase vyvrcholením celého povedeného šampionátu, stříbro se zrodilo na drsné sjezdovce ve Val d´Isere. A aktuální bronz? "S tím jsou spojeny asi nejsilnější emoce. Tu medaili jsem si užila nejvíc."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Tak - možná by to chtělo přidat obřák, snad super G, kombinaci... Bronzová medaile je hezká, když ale sledujete souhrn celého mistrovství, lyžařky k zapamatování dokázaly obstát ob den. Ale nic, je to zábava, a kdo fandil, měl komu a pobavila. Úspěch ano, ale nezveličoval bych to. Jsou jiné hvězdy v tomto sportu a hlavně jsou podstatnější věci v životě a pro život. Ať se Šárce daří na kopcích i v životě.

1 2
možnosti
TB

Hm, tak lyžařky k zapamatování prý dokázaly obstát obden. Tak jednak Šárku už si pamatuje celý svět, protože že je mistryně světa a několikanásobná medailistka, a i světová esa uspěla v jedinný den (Ted Ligety). A s tím SG je to totální blbost, aby se Šárka rok dva před koncem kariéry přeorientovala na rychlostní disciplíny, když je nejezdí a nemá vyjeté žádné body. Prostě Šárka je výborná slalomářka, kterou uznává celý lyžařský svět. A slova Mikaely Shiffrin na adresu Šárky to jen jen potvrzují

4 0
možnosti
Foto

krásna jazda, gratulujem. Ak je forma, tak ju treba využiť. Aj cez únavu. Budem držať palce.....

6 0
možnosti
RP

Šáryku, do toho! Ty jsi naše nejlepší, prostě nejlepší!

6 1
možnosti
MB

Velká gratulace! Váš příběh je inspirující a řekl bych přímo filmovatelný. Nechybí v něm nic od despotického otce, přes zdravotní problémy až po fantastický úspěch na MS.

15 1
možnosti
VM

V34í82t 36M75r72h68a39l

17. 2. 2015 14:20

Jen ať Ti holka ta forma vydrží, třeba přibude i další zlatá z příštího MS.

5 1
možnosti
PC

Pokud bude jen slalom, je to těžké.

0 3
možnosti