Diskuze

Příběh nervózního debutu aneb Martine, kdy vlastně jedeme na start?

Martin Jakš seděl ráno u snídaně, nabíral energii do štafety, svého třetího startu na mistrovství světa ve Falunu, když se k němu přitočil Petr Knop a nervózně se ptal: "Ty, Martine, kdy že to vlastně jedeme na start?" Dvacetiletého mladíčka v reprezentaci běžců nominoval její trenér na poslední úsek. "A byl z toho malinko nervózní," všiml si Jakš. Malinko? "Spíš hodně!" vydechoval za cílem finišman devátého týmu světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

co čekáte? Je to důsledek systému soutěží, systému podpory, chování klubů vůči ostatním klubům, eltitářstvím atd.

Svaz (vedení, kluby) zaspal a dostat se zpět je běh na hodně dlouhou trať. Ale světlo na koncu tunelu nevidím žádné.

0 0
možnosti
GM

Aleš letos tápe a dnes to jen potvrdil. Martin zajel svůj standard. Dušan teda, klobouk dolů, to jsem vůbec nečekala. Petr si svoji premiéru odbyl a nemá se určitě za co stydět. Češi ve všech sportech dozrávají později a myslím, že jak Knop tak jeho podobně staří kolegové (plus o 2 roky mladši Michal Novák) něco předvedou...

9 0
možnosti
JD

Český běžecký tým-obraz bídy a utrpení.

1 5
možnosti
Foto

Dnes naopak příjemné překvapení a velký příslib.

7 0
možnosti
PM

P61a34v97e87l 48M18a87r93e49k

27. 2. 2015 17:42

Tak nevím, zdali to bylo od Petráska hrdinství ho postavit, a dát šanci konečně někomu mladému, nebo prostě z jeho oblíbené party už nikdo další ochotný vůbec jet nezbyl. Tady se to líčí jako úžasná věc, ale čekal bych, že budeme mít víc běžců, produktů reprezentační přípravy - zatím Bauer sice dělá vlastní tým, Kožíšek je úplně soukromník, Razým dlouho dobu řešil vůbec finanční zajištění své přípravy (podle vyjádření Kačenky Neumannové v TV). Tak koho teda vlastne v průběhu sezóny trénují všichni ti placení funkcionáři?

8 0
možnosti
PM

P17a36v20e11l 62M50a81r85e79k

27. 2. 2015 17:44

Aby to nevyznělo špatně, já osobně jsem velmi rád za jeho premiéru, jenom bych rád viděl nějaký propracovaný model vývoje mladých v repre bez nahodilých kroků.

12 0
možnosti