Diskuze

Sprint v Novém Městě vyhráli Petter Northug a Arianna Follisová

Nor Petter Northug a Italka Arianna Follisová vyhráli volný sprint v Novém Městě. Aleš Razým a Kamila Rajdlová sice postoupili z kvalifikace do vyřazovacích bojů, do semifinále se už ale neprobojovali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Erciyes

1. 1. 2009 19:20
Bauer

Tour není nastavená (vzhledem ke sprintům) tak, aby ji mohl za normálních okolností vyhrát ten, co sprinty neumí (jako Bauer). Loni měl výjimečnou formu a byl neporazitelný, ale letos takovou fazónu nemá nikdo, takže vyhrát může jen ten, kdo je všestranný a boduje jak ve sprintech tak v distančních závodech. Bauerova obhajoba by se rovnala zázraku, i kdyby byl třeba v prologu a ve všech distančních závodech mezi pěti nejlepšími.

Ale i kdyby byl na Tour třeba dvacátej, neznamená to, že nemá na medaili v Liberci (i když ve sprintu to asi nebude)...

0 0
možnosti
LR

Klitorek

1. 1. 2009 18:02
blil bych ...

Teda nechci se s nikým hádat, ale pořádat závody ve sprintu je podle mne nesmysl ... Vždyť je to jen o tom, aby člověk trefil start a pak jen doufá, aby ho nikdo nesestřelil ... kam se to hrabe na klasické závodění, jaké vždy bylo a při kterém se ukáže, kdo je opravdu nejlepší ... žádné hromadné starty, prostě intervaláky, aby každej musel jet na krev a nemohl spekulovat ... to je lyžovaní a ne současná ruská ruleta ...

0 0
možnosti
PP

peca_p

1. 1. 2009 14:54
pěkný

Razím, zejel kvalifikaci parádněR^, teď by to chtělo aby mu to vyšlo i ve vyřazovacích bojích

0 0
možnosti