Diskuze

Začne Zubří s Čejkou vyhrávat?

Už jen případný negativní výsledek lékařské prohlídky může zabránit návratu házenkáře Pavla Čejky do Zubří. Místní interligový klub se dohodl na podmínkách přestupu s prvoligovou Ostravou, zkušená střední spojka by mohla nastoupit v příštím kole proti Frýdku-Místku. "Už jsme se domluvili na přestupové částce, ve čtvrtek bychom měli celou záležitost uzavřít," konstatoval místopředseda HC Zubří Jan Koláček. V Zubří si od avizovaného příchodu Čejky slibují oživení hry. Valašský celek je v tabulce česko-slovenské interligy poslední a stále čeká na první výhru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Q

9. 10. 2002 11:47
V Zubří dělá házenou banda debilů
Pavel byl určitě výborný rozehrávač, ale zranění ho zařadilo do ligového průměru. Jestli si vedení myslí, že přinese oživení do ubohého kádru postaveného na budoucnosti se mílí. V nejbližších 3. letech pokud nedojde k posílení, se tak určitě nestane. Vesanský klub stavěný na málo komunikativním a  špatném trenérovi Mikovi bude lízat poslední místo tabulky. Na Valašsku by se měli vydat jinou cestou a to místo dvou průměrných týmů (Rožnov, Zubří ) spojit to nejlepší z obou a výsledek se dostaví pokud budou finance.  
0 0
možnosti

Aleš

9. 10. 2002 14:28
Re: V Zubří dělá házenou parta dobrých lidí !!!
Nevím co za "maroda" napsalo článek o bandě debilů, ale v prvé řadě člověk ,který neumí ani psát to určitě nemá v hlavě srovnané natož aby ještě radil jak se to má či nemá dělat v klubu .V Zubří se to asi dělá dobře , když mládežnická družstva patří k nejlepším v ČR a prvořadý cíl vychovávat individuality pro národní týmy ČR se taky daří. A kde by tito hráči měli nastupovat než v nejvyšší soutěži.Pravdou je ,že musí mít kolem pár zkušených hráčů. Zubří nepatří mezi bohaté oddíly a tak nejlepší cesta jak nejlevněji pořídit hráče je si je vychovat . A když si je vychováte víc tak můžete několik průměrných prodat a koupit jednoho špičkového . Nevím odkud bere výše uvedená idividualita v uvozovkách znalosti o Zuberském házenkářském klubu , ale takových rádoby radílků co ještě rádi uráží je po světě hodně .Házené zdar
0 0
možnosti