Diskuze

S Dány to bylo dobré, srazil nás první zápas, shodují se házenkáři

Tohle byla i přes porážku velmi slušná reklama na českou házenou, jenže další účinkování na Euru si tým výsledkem 29:33 s Dánskem nevybojoval. Souboj s mistry Evropy už bohužel nemohl napravit zaváhání z úvodu turnaje. "Chyběl nám první zápas," povzdechl si Roman Bečvář nad vysokou českou prohrou s Rakouskem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je potreba rozlisovat. Vykon a nasazani byl nadprumerny, vysledek prohra. Dojem z prvniho ostudne prokaucovaneho zapasu samozrejme napravili. Rakusaci si postup za prvni zapas zaslouzili.

0 0
možnosti

Házená je strašný sport - viděl jsem první poločas s Makedonci a nechápal - hlavně pravidlo o zdržování. V Basketbalu je to jasné - tam je přesný čas na útok. To v házené zvedne rozhodčí ruku jednou po půl minutě a jindy nechá Makedonce útočit 3 minuty! Bylo to při naší přesilovce a když útok trval 2 minuty, tak si vzali oddechový čas a pak jim rozhodčí nechal další minutu. Na tu hru se vůbec nedalo dívat - pořád se váleli po zemi.

To zápas s Dány byl úplně o něčem jiném. Jenže jeden koukatelnej zápas je málo. Házenou už definitivně raděj oželím!!

1 0
možnosti

Prvni polocas patril k tomu nejlepsimu, co jsem od naseho tymu videl za poslednich par let zpatky (az na ty sedmicky). Druhy polocas jsem mel nejak pocit, ze ztratili jiskru a napady v utoku. I tak ale moc pekna hra, ze kterou dik.

0 0
možnosti

Dobré je za tři, což je adekvátní hodnocení.

0 1
možnosti

Tak by mne zajímalo, kde je ten diskutující chytrák, který před zápasem psal o Jíchovi, že hraje jen za prachy v Kielu a v reprezentaci se fláká. Asi si to Filip taky přečetl a ukázal se jak ho známe...

Nádherná, férová házená, která bavila i když smutný konec byl celkem jasný... Kdo kdy sportoval musí ocenit jak chlapi bojovali i když věděli, že to asi nevyjde. Velká poklona všem.

3 0
možnosti

Jícha měl podle všeho hodně prostoru. Pokud by na něj dali Dánové osobku, byl byl rád za sedmičky. Každopadně 11 golů v zápase je uctihodný výkon.

0 0
možnosti
Foto

No co se dá dělat, až na 1. zápas s Rakouskem to naši zvládli se ctí. Máme pořád, ale ještě celkem mladý tým Jakub Hrstka (23 let), Marek Vančo (24 let), Miroslav Jurka (26 let), Michal Kasal (19 let), Roman Bečvář (24 let) nebo třeba Tomáš Babák (20 let). Takže potenciál do budoucích šampionátů tam pro ČR určitě je :)

2 0
možnosti

Babák, Kasal, Hrstka...Z nižších kategorií Zeman, Vocásek, Mlotek, Drbohlav. Do brány zatím neuvěřitelný Machalický....Myslím, že to půjde :)

0 0
možnosti