Diskuze

Golfové prohřešky, 2. kapitola: černé duše i černé listiny

První hráčovou zastávkou na cestě ke hřišti je recepce. Cedule upozorňující na to, že před hráč se zde musí ohlásit, by nemusely nikde viset, kdyby to každý dělal automaticky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Edmund Černá Zmije

28. 10. 2010 8:48
Trochu jednostranné

Většina magorů se sice projeví mezi hráči, ale najdou se i na recepcích nebo mezi maršály. Na malých hřištích kupříkladu často sedí na recepci lidé osobně zainteresovaní na počtu fee hráčů, kteří přinášejí hřišti okamžitou extra hotovost. Takže když přijdou takoví lidé, ani nemusí kopat do pultu, prostě řeknou, že si chtějí zahrát, a "ochotný" člověk na recepci "vytvoří" dva extra tee times, zahuštěním časů, někdy i během turnaje. Kdo by nechal jen tak odejít několik tisíc, že?

-

U maršálů je to podobné, často neměří hráčům stejným metrem, pokud je pan hráč sponzorem nebo funkcionářem, projde mu cokoli.

0 0
možnosti
KJ

kokosak1

28. 10. 2010 11:19
Re: Trochu jednostranné

tak to určitě je, na druhou stranu tohle dokážu pochopit. Já mám například špatné zkušenosti s recepčními, které se tak v 70% případů tváří jako když jim to hřiště patří a, že mi dělají milost, že si u nich zahraji. Arogantní, nepříjemné holky :-(

0 0
možnosti