Tiger Woods a Elin Nordegrenová.

Tiger Woods a Elin Nordegrenová. | foto: AP

Dohady, zda se manželka rozvede s Woodsem, už táhnou světem

  • 3
Média s přímými informacemi od zdrojů s různou mírou zasvěcenosti se nemohou shodnout v tom, zda Elin Nordegrenová opustí Tigera Woodse a rozvede se s ním, jak informoval například britský list The Sun.

Magazín People údajně získal velmi důvěryhodnou informaci, že manželka hodlá nejlepšího golfistu světa opustit a odvést od něj děti, rozvod ale údajně nechystá.

Podle webových stránek televize ABC je ovšem rozvod stoprocentní, jen ne o Vánocích. "Chce si užít sváteční čas. Chce, aby to špinavé prádlo zmizelo, než něco podepíše," praví se v textu.

Co článek či relace, to trochu jiný náhled na věc. Faktem je, že některé fotografie z posledních dní zachycují bývalou švédskou modelku bez snubního prstenu.

Elin Nordegrenová a Tiger Woods.

Zpráva, že si najala předního losangeleského právníka, nebyla žádným z nich potvrzena. Opět ABC říká, že Nordegrenová se Sorrelem Tropem "konzultuje".

Dvaaosmdesátiletý advokát vedl rozvodové pře například pro herce Hugha Granta i zpěvačku Britney Spearsovou. Z logiky věci vyplývá, že pro manželku či manžela bohatého partnera je výhodnější rozvádět se v Kalifornii než na Floridě, kde Woodsova rodina žije.