Diskuze

Williams zažil dvojí katastrofu

Byl to konec závodu, ve který Williams určitě nedoufal. Juan-Pablo Montoya, jenž podruhé v řadě startoval z pole position, musel v Kanadě třináct kol před cílem odstoupit kvůli problémům s motorem BMW, zatímco Ralf Schumacher byl donucen dvakrát tankovat protože poprvé nefungovalo tankovací zařízení tak, jak by mělo. "V závodě vypadalo všechno skvěle: auto, pneumatiky, strategie. Michaela jsem začal dohánět a třináct kol před koncem jsem se k němu začal přibližovat, protože měl nějaké potíže. Náhle jsem ale cítil ztrátu výkonu a bylo hotovo. Neudělali jsme žádnou chybu, ale dnešek nám prostě nepřál," řekl Juan-Pablo Montoya.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ludek

10. 6. 2002 8:40
(Ne)spolehlivost motorů BMW
Nevím po kolikáté už odešel u Williamsu motor. Helmuti v Mnichově by měli zapracovat na spolehlivosti a nespoléhat jen na velký výkon, který třebas ve srovnání s Ferrari až tak velký zas není.... I Minardi s motory AsiaTech dovezlo do cíle obě auta.
0 0
možnosti

snake

10. 6. 2002 9:18
Re: (Ne)spolehlivost motorů BMW
Máte pravdu s problémem se spolehlivostí. Píšete, že výkon v porovnání s Ferrari už není tak velký. Myslíte, že necelých 50 koní je málo ??? Já myslím, že je to pořád hodně, ale je opravdu třeba zapracovat na spolehlivosti, v tom máte naprostou pravdu.
0 0
možnosti